-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Doğum Yardımı Parası, 5 Bin tl maaşla iş, En değerli Markalar

ads
ads
Doğum yardım parası çalışan kadınlarımızın doğum yapmaları durumunda SGK tarafından verilen bir yardımdır. Yasalar gereği  gebe olan bir çalışan kadın doğum öncesi 2 ay ve doğum sonrası 2 ayda istirahat eder. Doğum yardım parası kimlere verilir? Bu yardım sigortalı çalışan hamile bayanlara verilir. Getirilen şartlar arasında doğumun gerçekleşmiş olma şartı da vardır. Doğum öncesindeki 8 hafta ( 2 ay)  ve doğum sonrasındaki 8 hafta (2ay) anne çalıştırılamaz. Doğumların ikiz –üçüz şeklinde gerçekleşmesi ile izin 10 haftaya çıkarılmaktadır.


En değerli markalar, her alanda kullanılan ve yaşamımızı kolaylaştıran ürünlerin en kaliteli olanları en değerli markalar olarak bilinirler. Söz gelimi en değerli televizyon markaları günümüzde LG ve Samsung markalarıdır. En değerli klima markaları Arçelik, Demirdöküm ve Alarko olarak sayılabilir. En değerli telefon markaları İphone ve Samsung markalarıdır. Üst düzey kullanıcılara hitap eden yeni nesil markalar arasına katılmayı başaran LG marka ve HTC markası da en değerli markalar arasında yerini alır.

5 bin TL Maaşla iş internet ortamında Amazon ürünlerinin satışına aracı olmak, en az günde 5 bin tekil hiti olan 10 farklı internet sitesi sahibi olmak, affiliate marketing işi yapmak 5 bin TL Maaşla iş arasındadır. Sanal ortamdan çıkarak reel yaşamda birilerinin yanında çalışarak bu parayı kazanmak imkansızdır. Kendi işinizi kurarak da bu parayı kazanabilirsiniz. Örneğin bilgisayar malzemeleri satmak ve teknik servisi açmak da 5 bin TL maaşlı işler arasındadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.