-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Edu Blog Backlink (2015)

ads
ads
Edu Blog Backlink (2015)

2015 Edu Blog Backlink Listesi


Edu backlinklerin ne google açısından ne kadar faydalı olduğunu artık herkes biliyor. Bu yüzden ahmetcamli.org kendi sitesinde yayınlamış olduğu ortalama 20.000 edu backlink listesini sizlerle paylaşacağım.

Her geçen gün google yeni algoritmalar ile farklı stratejiler uygulasa da backlink kavramı henüz son bulmadı ve faydasını her daim hissettiriyor. Bundan dolayı kaliteli sitelerden edineceğimiz linklerin bizlere faydası olacaktır.

Listenin içinde birçok edu uzantılı site bulunmaktadır. Zamanınız oldukça günde bir kaç siteden backlink almanızda herhangi  bir sakınca yoktur.


20K Edu backlink listesini indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın rar şifresi aşağıda belirtilmiştir.

https://yadi.sk/d/4IEL8XLaeDmQs   -     Rar Şifresi: ahmetcamli.org

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.