-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Fitpack İle 6 Ayda 19 Kilo Verdim

ads
ads
Zamanımızda en büyük sıkıntılardan biride aşırı kilolu olmak. Her ne kadar egzersiz yapılsa da  günlük yaşamın bizlere sunduğu bazı nedenlerden dolayı düzenli olarak spor yapmak mümkün olmuyor.  Ve bunun için özellikle  çalıştığımız ortamlarda  hareketsiz masa başında bir iş yapıyorsanız  yavaş yavaş kilo almak kaçınılmaz durum olur. 

Bende uzun yıllardan beri bir özel şirkette çalışmakta olan kişiyim. İlk zamanlarda kilom normal seviyede devam ediyordu. Formumu her zaman korumuş biri olarak hiçbir zaman çok kilolu olacağımı tahmin edememiştim. İş hayatı nedeniyle artık hareketsiz kalmak ve egzersizlerden uzak durup ve aynı zamanda kalorisi bol gıdaları tüketmekle kendimi  tanınmayacak kadar şişman halde bir kaç sene içinde buldum.


Fitpack İle 6 Ayda 19 Kilo Verdim


Artık aynalara küsmüştüm ve eski vücut yapımın geri gelmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırdım. Birçok araştırma yaparak nasıl sağlıklı şekilde bu aşırı kilolardan kurtulurum diye bazı diyetlere başladım ancak pek çaresi olmadı genel olarak bir kaç kilo verilse bile tam olarak istediğim  eski zamanımdaki kiloma kavuşamadım. Ve beni  gerçekten çok mutlu eden fitpack ürünü ile  tanıştım.  İlk başlarda tereddütlerim olsa bile kullanan kişiler ile  iletişim kurarak net bir bilgi aldım ve kısa  zamanda tahmin edilemez ve inanılmayacak şekilde kilolar verildiğini duydum. Bundan dolayı  kullanmaya başladım 6 ay boyunca  kullandım ve her geçen gün kilolarımın azaldığını farkedebiliyordum. 

Artık aynalarla barışmış bir şekilde  hayatıma devam ediyorum ve iş hayatımda da oldukça keyifli geçmektedir. Kısa zamanda gereksiz kilolarımdan kurtulmamdan dolayı sizlere bu anımı anlatmak için kısa bir yazı yazmayı  uygun gördüm. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.