-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Gençler Mutfakta

ads
ads

Gençler Mutfakta
İstanbul Sultangazi'deki Pusula Gençlik Kulübü, "Bize vitamin gerek!" diyerek rengiyle ve tadıyla sofralara ayrı bir güzellik katan nefis havuç salatasını hazırladı. Öğrenciler, Genç Okur dergisinin beslenme sayfasında geçtiğimiz ay yayınlanan tarife hazırladıkları havuç salatasını eğitmenlerine ikram etmeyi de unutmadılar. 

Besleyici yiyecekler hazırlayarak hem sağlıklı seçimler yapan hem de maharetlerinin farkına varan gençleri tebrik ediyoruz. Hadi bakalım gençler, bu ay beslenme sayfamızda mücver tarifi var. Gösterin kendinizi.




Kaynak >> genç okur dergisi "Semerkand

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. güzel bir aktivite benim çok hoşuma gitti bu tarz organızasyonlar artarak devam etmeli bence
    alican

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.