-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hazır Ofis

ads
ads
Kendi işyerinizin olmasını istiyorsanız lakin ofis masrafları sizi ürkütüyorsa hazır iş yeri imkânlarını değerlendirmelisiniz. Hazır ofisler kendi işi olmasını isteyip de sürekli olarak bu meslek yerini kullanmayacak olan kişilere hizmet vermesi için oluşturulmuş ofislerdir. Örneğin; bir büro açmak istiyorsunuz ve devamlı şekilde burada bulunamayacaksınız. Normal şartlarda isterseniz ayda 3 gün kullanın isterseniz de 30 gün kullanın daima bir işyeri açmanız gerekmekte ve bu ofisiniz ile ilgilenmek zorundasınızdır. 

ofis


Açtığınız bu ofisin temizliğinden sekreterlik işlemlerine kadar çok sayıda şey ile uğraşmanız gerekmektedir. Şayet sürekli şekilde ofisinizi kullanmanıza gerek yok ise ve ya ofisinizi aşırı çok şekilde kullanması istemiyorsanız hazır ofislerden herhangi bir tanesini kiralamanız yeterli olacaktır. Hazır iş yeri kiraladığınızda ofisinizin temizliğinden sekreterlik işlemlerine kadar birçok detay ile hazır ofisinizi kiraladığınız birim ilgilenmektedir. Siz sadece hazır ofisinizin kirasını ödersiniz ve müşterileriniz, çalışanlarınız ile toplantı veya görüşme yapmak istediğinizde ofisinizi kullanırsınız.

Bunların yanı dizi hazır iş yeri kullanımı yerine kendi ofisinizi açmak istediğinizde mobilya masrafları vb. benzeri oldukça çok gider için bütçe ayırmanız gerekirken hazır iş yeri kiraladığınızda bu giderlere bütçe ayırmanıza gerek yoktur. Hazır ofis her detayı ile tam bir büro işlevi gördüğünden iş hayatınızın bir parçası olabilecek mekânlardan biri niteliğindedir. Yoğun meslek temponuzun içinde iş yeri işlemleriniz ile uğraşarak zaman kaybetmez ve normal bir ofis için yapacağınız masrafın daha azı ile işyeri sahibi olduğunuz için maddi yatırım elde etmiş olursunuz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.