-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Karadenizli Kadınların Kocalarından İntikam Alıyor

ads
ads
Sebahat Melahat izle
İnsanlar bir yuva kurduklarında kimi zaman mutlu olurlar kimi zamanlarda da yeterince mutluluğu evlilik kurumu içinde bulamayabilirler. Ya da mutlu başlayan bazı evlilikler de zaman içinde enerjilerini kaybederek mutsuzluk alanlarına dönüşebilirler. Tabii burada asıl önemli nokta eşlerin evlilik için nasıl davrandıkları ve nasıl fedakarlıklar yaptıklarıdır. Eşlerin birbirlerine olan sevgi ve saygısının azalmaması için her iki tarafın da birbirini anlamaya çalışması gerekir. Zaman içinde birbirini iyice kanıksayan çiftlerin durağan bir alana dönen evlerinde pek huzurlu yaşayamadıklarını görebiliriz. Böyle durumlarda da mutluluğu dışarıda aramak kaçınılmaz sonuçlardan biri olabilir. Bu tarz olayları komedi ile birleştiren bir yapım olan Sebahat Melahat izlediğinizde oldukça eğlenceli dakikalar geçireceksiniz.


Birol Güven’den Farklı Bir Komedi

Yapımcılığı Birol Güven tarafından üstlenilen filmin yönetmen koltuğunda ise Hasan Kalender oturuyor. 2015 yılında vizyona giren yerli komedilerden biri olan eserin senaryosu Adem Yılmaz ve Seymen Aydın tarafından yazıldı. Başrollerinde ise yine Adem Yılmaz ve Seymen Aydın’ın yer aldığı yapımda diğer rollerde ise Deniz Oral, Emin Gümüşkaya, Sami Aksu ve Sabriye Kara’yı görüyoruz. Filmin, 2015 yılı içindeki yerli komediler içinde önemli bir yere sahip olacağı düşünülüyor.

Kocalarını Bulmak İçin İstanbul’a Gelirler

Sebahat Melahat filmi izlediğinizde hep Trabzon’daki köylerinde yaşamış olan iki sıkı kadın arkadaşın başına gelenleri göreceksiniz. Bir gün komşularından biri çalışmak üzere İstanbul’da olan kocalarının aslında orada onları aldattıklarını anlatması üzerine hayatları tamamen değişecektir. Öncelikle bu dedikoduya inanmayan iki dost sonra kocalarının sosyal medya profillerinde komşularının anlattpını doğrulayan resimleri görünce başlarından kaynar sular dökülür. İkili bunun üzerine intikam almaya karar verirler. İstanbul’a gidip kocalarına günlerini göstereceklerdir. Bu nedenle hiç çıkmadıkları köylerinden çıkıp İstanbul’a giderler. Burada kocalarını tam olarak nasıl bulacaklarını bilmeyen ikili farklı farklı yerlerde onları aramaya başlarlar. Bu sırada başlarına gelmeyen kalmaz. Bir anda kendilerini bir eylemin ortasında bulan Sebahat ve Melahat polisten zorlukla kurtulur. Bir taciz olayı sırasında da yaptıkları ile kahraman olan ikili bu sayede televizyona da çıkarlar. Bundan sonra büyük bir macera onları beklemektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. çekilen onlarca türk komedi filmi gibi çöp ve zaman kaybıdır.

    YanıtlaSil
  2. tabi kişiden kişiye değişir ama birazdaha güzel yapılabilirdi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.