-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kösem Sultan Dizisi

ads
ads

Kösem Sultan Dizisi Ne Zaman Başlıyor. Kösem Sultan Dizisi Oyuncu Kadrosu


Muhteşem Yüzyıl dizisi yapımcısı olan TIMS'den yeni bir Osmanlı dizisi Eylül ayında ekranlara gelecek.  Dizinin adı "Kösem Sultan" Star televizyonunda Eylül ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak olan diziye yeni oyuncular katılmaktadır. 


Kösem Sultan Dizisi


Kösem Sultan Dizisinde Hangi Oyuncular Oynayacak?

Kösem sultan dizisi çok iddialı oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıracağı benziyor.  Henüz başlamamış olan  star tv'nin yeni dizi kösem sultan yavaş yavaş kadrolar oturmaya başlıyor.  Yapımcısı TİMS olan ve  dizinin başrollerinde oynayacak olan ünlüler ise "Mete Horozoğlu", "Beren Saat", Fikret Kuşkan, Hülya Avşar, Yıldız Çağrı Atiksoy"  Aynı zamanda beren saat'in çok yakın arkadaşı olan "Esra dermancıoğlu ve Alican Yücesoy kösem sultan dizinde rol alacaklardır. 

Diziye yeni katılan zeytin tepesi ve yahşi cazibe dizilerinde  oynamış olan Aslıhan Gürbüz'de bu dizide rol alacaktır. 

Kösem sultan dizisi bir Osmanlı dizisi olarak Valide kösem sultanın yaşamını anlatacaktır. Dizinin yönetmenliğini  "Zeynep Günay Tan" üstlenmiştir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Tarihi diziler bu sıralarda pek popüler fakat istediği başarıyı tam olarak yakalayamadı bu dizi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.