-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Race in 3D v2.0.4 Android Oyunu

ads
ads

Race in 3D v2.0.4 Android cep telefonu oyunu


En güzel yarış oyunlardan biri olan Race in 3D ile araba sürmenin keyfine varacaksınız. Yarış oyunları seven biriyseniz mutlaka oynamanız gereken oyunlardandır. 3 boyutlu otobanda araba sürmek ve çok kaliteli ses efektleriyle gerçeği aratmayan en iyi oyunlardan biridir. Aynı zamanda görselliği ile de ön plana çıkan "Race in 3D" araba yarış oyunu son derece eğlencelidir. 



Race in 3D v2.0.4 Android Oyunu


Android 2.3 ve üzeri sistemlerde uyumluluk göstermektedir. Dili İngilizce olup ücretsiz olarak oyun sevenlere google play store üzerinden sunulmaktadır. Dosya boyutu da oldukça küçük çapta olup rahat şekilde oyununuzu indirip oynamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameone.racein3d

Bir önceki android oyunu >>  Aklındaki Sayı (Number in Your Mind) v2.2 Oyunu

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bir türlü yükliyemedim bana yardımcı olacak yokmu ne olur yardım edinnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.