-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Ramazan Ayında Yapılması Lazım Olan 10 İbadet

ads
ads
11 Ayın sultanı Ramazan ayında yapılan ibadetlerin sevabı hiçbir şey ile biçilemez. Bu ayda yapılan ibadetlerimiz ile  affedilme, cehennemden azat edilme ve günahlarımızın bağışlanmasına vesile olacak günlerdir.

Bundan dolayı ömrümüzde belki bir daha erişemeyeceğimiz bu mübarek Ramazan ayına hürmet göstermeli ve elimizden geldiği kadar oruç tutmakla birlikte ibadet etmeliyiz. Bol bol Kur'an-ı Kerim okumalı, Namaz kılmalı, Teravih namazlarını camide kılamıyorsak evde tek başımıza kılmalı, bol bol sadaka vermeli, yoksullara yardım etmeli, aç olanı doyurmalı, akraba ziyaretleri yapmalı ve birçok bizlere  faydalı olan ibadetlerden sadece  10 tanesini bu ayda yapmanın önemini sizlere sunduk.

Ramazan Ayında Yapılması Lazım Olan 10 İbadet

                              1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.