-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Tüp Bebek Merkezlerinin Seçilme Nedenleri

ads
ads
                 Yuva kuran her çiftin en büyük hayali bir evlat sahibi olabilmektir. Önceki dönemlerde çoğu çift bu hayallerine kolay bir şekilde ulaşabilirken, günümüzde bu durum maalesef böyle olamamaktadır.

                 Çeşitli sebeplerden dolayı doğal yollardan çocuk sahibi olamayan birçok çift tüp bebek merkezlerine başvururlar. Tüp bebek merkezleri doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftlere çeşitli tedavi yöntemleri uygulamaktadır.




             kktctupbebek.com çiftlerin çocuk sahibi olabilmek için tedavi amacı ile başvurduğu tüp bebek merkezleri arasında yer almaktadır. Kıbrıs cinsiyet seçimi konusuna önem veren ailelerin tercih ettiği yerler arasındadır. Bazı aileler, hala cinsiyetin bebeğin sağlığından daha önemli olduğunu düşünmektedirler. Bu nedenle de cinsiyet seçiminin yapılabildiği merkezleri tercih ederler.
                Ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde cinsiyet seçimi gibi bazı uygulamalar yasal değildir. Kıbrıs tüp bebek merkezi uygulamaların yasal olarak yapıldığı merkezler arasında yer almaktadır.

             Ayrıca Kıbrıs yumurta donasyonu, sperm donasyonu ve embriyo donasyonu gibi uygulamaların da yasal olarak yapılabildiği bir merkezdir bu gibi uygulamalar doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftler için umut ışığı olmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.