-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Erkeklere Renkli Giyim Mi? Ah Hayır!

ads
ads
Bu yaz renkli giyinmenin daha az utanç verici bir yolunu mu arıyorsunuz? Yazlık erkek giyim alışverişinin zamanı geldi mi? Renkli giyindiğinizde kendini palyaço gibi hisseden erkeklerden misiniz? Karışık meyveli dondurma gibi görünmekten korkuyor musunuz? Bu sezon, renk fobinizi yenin ve sonbaharın hüzünlü renklerini capcanlı ve enerjik renklerle değiş tokuş edin baskılarına göğüs germekten bıktınız mı?


Erkeklere Renkli Giyim Mi? Ah Hayır!


Erkekler, her bahar aynı kısır döngüye girer. Her zaman güvendikleri laciverti bir kenara bırakmalıdırlar, grinin korumasını üzerlerinden atmalıdırlar ve siyahın zayıflatma etkisine de veda etmelidirler. Onun yerine, online giyim sitelerinde yazın daha canlı renklerini kucaklamanın zamanı gelmiştir. Pembe! Turuncu! Fosforlu sarı!

Bunları bir kenara bırakın! Giyim satış siteleri ne derse desin! Elbette ki şoke eden renkler nasıl olduysa kendilerine bir yer edinmeyi başardı. Ama hiçbir erkekten – tabii golfçü, sörfçü ya da palyaço değilse –gökkuşağı gibi giyinmişken otoritesini kurması beklenemez. İşte bu yüzden çoğu erkek parlak renklere şüpheyle bakıyor. Ve indirim zamanı geldiğinde en saçma renklerdeki kıyafetleri en ucuz fiyatlarda satın alabilmeniz bir tesadüf olmasa gerek.

Peki bu renk işini ne yapacaksınız? Moda eleştirmenleri çok basit bir tavsiye sunuyor. Tamam renk olsun ama gözünüze hakaret edecek kadar değil. Örneğin genellikle sonbahar kış koleksiyonlarında görülen derin ve zengin renklerin yanında ilkbahar ve yaz koleksiyonların parlak renklerini kullanmak çok daha pratik ve şık oluyor. Tasarımcılara göre bu tarz çok daha çekici çünkü çarpıcı renkleri bu şekilde sunmak ucuz şekerdense leziz bir kokteyl ikram etmeye benziyor. Zümrüt yeşili, yakut kırmızısı, patlıcan moru, petrol mavisi, derin orman yeşili, zeytin yeşili ve şarap tonları bu yaz sizin en yakın arkadaşlarınız olacak.


Parlak renkler tatildeymişsiniz ya da spor yapıyormuşsunuz hissini veriyor. Ama yazı büyük bir kısmında ne yazık ki her ikisini de yapamıyor insan. O yüzden daha sofistike, zengin, yoğun ve derin renkleri kullanmak daha şık olacaktır. Bu renklerden birini ya da ikisini kullanın ve ten renginize uyduğundan emin olun. Ana renginiz her zaman güvendiğiniz lacivert, gri, beyaz ya da belki bej olsun (Yazın biraz kışlık kaçacak siyahtan uzak durmayı düşünebilirsiniz). Bize güvenin bu renkler renk fobinizi yatıştırmak için mucizeler yaratacak.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Gecenlerde erkek arkadaşıma modasto.com sitesinden ayakkabı aldım inanın % 90 varan indirimler vardı şok oldum herkeze tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.