-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Günahlardan Kurtarıp Tertemiz Yapan Dua

ads
ads
Allahümme inni zalamtü nefsi zulmen kesiran ve lâ yağfiruz zunübe illâ ente fağfirli mağfireten min indike inneke entel ğafurur rahim.

Manası:” Ey Allahım! Ben kendi kendime çok haksızzlık ettim zulmettim.Senden başka beni arındıracak,günahlardan temizleyecek kimse yoktur.Sende tertemiz olmamı,eski günahlarımdan,ahatalarımdan arınmış yepyeni bir insan olmamı,bağışlanmamı istiyorum.Sen acıyıcı ve bağışlayıcısın.



Günahlardan Kurtarıp Tertemiz Yapan Dua



Kul olarak günahlarımız çoktur. Ancak tövbe kapısı kıyamete kadar açıktır. Ama tövbemizi yarına, ertesi güne ve sonraki günlere bırakmak veya bırakmayı düşünmek doğru bir davranış değildir. Ne zaman ecelin geleceği belli olmadığı için son nefesteki tövbenin kabul olup olmayacağı da belli değildir. Bu yüzden yarına, sonraya veya başka günlere bırakmak yerine hemen şimdi ve her gün tövbe etmek hiç tövbe etmemekten kat kat daha iyidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. duanın faziletleri hakkında çok geniş bilgiler var dua kulu Allaha yaklaştırır duasız kalmayalım.

    YanıtlaSil
  2. güzel bir dua daha önce bir yerde duymuştum ben de. ama tabi sadece laf ile söylemekle de olmaz duayı. kalbi bir iş bu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.