-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » İngilizceyi Konuşarak Öğrenmenin Adresi : Konusarakogren.com

ads
ads
Konuşurken kendinizi geliştirdiğinizin farkına varacaksınız. Kaydınızı oluşturduktan sonra sizlere özel bir ders programı hazırlıyor ve seviyenizi ölçüyoruz. İngilizce öğrenmek kurs ve eğitimci yardımıyla en doğru şekilde gerçekleşir. Ders sonrasında eğitmenlerimiz sizleri değerlendirmeye tabi tutarak rapor oluşturuyor. Bu raporu site üzerinden de görebilirsiniz. Kaydınızı oluşturduktan sonra, kendi zamanınızı yöneterek, ders süresi ve saatinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Kendiniz belirlediğiniz süreyi ders başına değiştirme imkanınız da var. Ders sırasında konuşmalarınız ayrıca kayıt ediliyor. Sonrasında konuşmalarınızı dinleyerek eksiklerinizi giderebiliyorsunuz. Bu da ayrı bir avantajı olan sistemde, hem eğlenecek hem de öğreneceksiniz. Derslerden oldukça keyif alacaksınız. Sonraki ders için gün sayacaksınız. Saat aralığı olarak sabah 06.00 ile gece 00.00 arası eğitmenlerimiz sizler için hazır bulunmaktadırlar. İsterseniz sitemiz üzerinden ücretsiz deneme dersini deneyebilirsiniz.

İngilizceyi Konuşarak Öğrenmenin Adresi : Konusarakogren.com


Deneme dersinden sonra fikirleriniz şekillenecek, oldukça heyecanlı geçen derslerin saatini ve günlerini siz ayarlayabilirsiniz. Belli aşamalardan geçerek akıcı bir şekilde konuşmaya başlayacaksınız buna siz bile inanamayacaksınız. Bu sistemi uygulayan iş yerleri de çalışanlarına uygulamakta böylece İngilizceyi unutmalarına engel olmaktadır. Artık her iş kolu için geçerli olan İngilizce bir zorunluluk halini aldığından bu sistem sayesinde zamanınızı ve paranızı harcamadan İngilizce öğrenmeni mümkün olmaktadır. http://www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-aylar-gunler-ve-mevsimler/ link üzerinden detaylı bilgi almanız mümkün olabilmektedir.



Arkadaşlarınız arasında fark yaratmak için akıcı İngilizce konuşmak sizce de mükemmel bir fikir olacak. Ana diliniz gibi konuşmaya başlayacaksınız. Böylece dil öğrenmek için başka ülkelere gitmenize gerek yok. Kurslara ödediğiniz miktara oranla çok uygun fiyata paket satın alabilirsiniz. Hem de ev konforunu bozmadan son derece rahat ve kolay bir şekilde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Seviyenize göre size özel bir program hazırlanıyor. Eğer dil bilgisine sahip değilseniz dil bilgisi eğitimi de alıyorsunuz. Bu şekilde İngilizce ‘ye dair tüm eksiklerinizi tamamlamış oluyorsunuz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.