-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Masa Dekorasyonunda En Şık Amerikan Servis Ürünleri

ads
ads
 2012 yılından bu yana hizmet veren ve dekorasyonda bir çok yeni konseptlerin kullanılmasına olanak tanıyan Dinner Design, sahip olduğu farklı bir tarz ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ilk önceliği olarak benimseyen bu kuruluş, ürünlerinde kullandığı vinil bazlı kaliteli kumaşlar ile bir çok ülkede adını duyurmayı başarmıştır.




 4 farklı şekilde sunulan amerikan servis modelleri, leke tutmaz ve kolay bir şekilde temizlenebilir. Oldukça uzun ömürlü olan bu ürünlerin renkleri 5 yıl boyunca solmaz. Amerikan servisler dış mekanlarınız için de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 Temizliğini sabunlu bir bez ile yapabilir ardından düz zeminde kurumaya bırakabilirsiniz.   Runner örtü modellerini ihtiyacınıza uygun ölçülerde ve farklı renklerde tercih edebilirsiniz. Çok şık ve farklı tasarımlara sahip bu örtüler ile evlerinize modern bir görünüm kazandırabilmeniz mümkün.
 Kaliteyi ve şıklığı bir arada sunan Dinner Design ve müşterilerine sunmuş olduğu tüm hizmetler ile ilgili detaylı bilgiler http://www.dinnerdesign.com.tr/ adresinde yer almaktadır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.