-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Mazlumun Ahı, İndirir Şahı

ads
ads
Şah çok güçlü kimse anlamına gelmektedir. Güçlü insan, çevresine baskı yapmamalıdır. Güçlü olduğu halde insanlara baskı ve zorbalık yapan insanlar, er yada geç bu yaptıklarının cezasını görecektir. Geçmişten günümüze kadar gelen zamanlarda bu tür insanlar elbet cezasını çekmiş kendilerini ayaklar altında bulmuşlardır.

Mazlumun Ahı, İndirir Şahı


Zaman, çevresine baskı yapan; zulmü yönetmenin asıl amacı haline getiren zulümkar yöneticilerle dolu olduğu bilinir. Bunların hayatları pek uzun olmamıştır. Baskı altında tutulanlar toplanarak yahut birlik halinde gruplanarak bakı yapan insanları tahtlarından indirmişlerdir. Bugün onları tarihin kapkara geçmişinde okuyor ve lanetle anıyoruz.

Yaşadığımız bu dünyada, daha bu şekilde kişilik sizler tamamen azalmış değildir. Öyle yada böyle farklı kimliklerle ve biçimlerde, güçlüler güsüzlere zulümlerini hep devam ettirmişlerdir. Bu insanlar geçmişteki insanlar gibi, gün gelecek kendilerini yerde bulacaklardır. İnsanın insana zulüm ve baskı yapmadığı bir barış, kardeşlik düzeni elbet kurulacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.