-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Şık Takım Elbise Modelleri

ads
ads
Hangi mekânda nasıl giyineceğinize karar verdiyseniz o halde şık bir takımı beğendiniz demektir ancak yinede eksiklik hissediyor ya da hala ne giyinmeniz gerektiği konusunda bir kararsızlık yaşıyorsanız o halde sizlere sunulan yeni modellere mutlaka göz gezdirmeniz önerilir.

            Bu modeller arasında, bulunacağınız pek çok mekânda sizi en şık bir şekilde gösterecek olan renkli veya sade şık tasarımlar bulunuyor. Hatta özel günler, evlilik gibi son derece önemli etkinlikler için de özel yeni model takımlar bulunuyor.

Şık Takım Elbise Modelleri


                Her mevsimde giyebileceğiniz gömlek için tercih edebileceğiniz klasik yelek sizi daha şık gösterecektir.

             Yelek alırken ise renk tercihini istediğiniz gibi yapabilirsiniz, renk seçenekleri çok fazla bununla birlikte genel olarak açık renk tonlarındaki bir gömlek üzerine tercih edilecek olan yelek için ise koyu tonlar tercih edilmektedir. Damat takım elbise modelleri ise evlilik hazırlığı yapan erkekler için yeni modelleri içermektedir.


             Damatlık ve takım elbiseler farklı dikiş ve tarzlar ile kendiniz için en uygun olanını kolay bir şekilde www.kigili.com bulabiliyorsunuz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.