-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ters Yüz Filmi İzle

ads
ads

Ters Yüz Filmi


2015 yılının en iyi bilinen filmi ile karşınızdayız, Ters Yüz filmi, İngilizce tabiri ile Inside Out. Kitle olarak 5-12 yaş aralığına hitap eden bu animasyon filmi ciddi bir izlenme sayısına sahip. Şu ana kadar 2 milyonun üstünde bilet sattığı tahmin ediliyor Dünya çapında. Ters Yüz filmini seven çocuklar, 1 defa 2 defa hatta 4-5 kere izlemek için sinemaya gidenler oldukça daha çok rating yapacak gibi bu animasyon filmi.

Ters Yüz Filmi İzle


Tabi bu film internete düşmedi değil. Şu an bir çok film sitesinde Ters Yüz izle yapılabiliyor. Tabi pek yasal olmasa da herkes online izlemeyi tercih etmekte, kimisi ücretinden dolayı, kimisi evinin rahatlığını bırakmak istememesinden dolayı internetten izlemek moda oldu şu sıralar.

Tabi bu Ters Yüz Türkçe dublaj izlemek isteyenler de olacaktır. Herkes altyazılı veya İngilizce sevmeyebilir bu animasyonu. Bu yüzden film site sahipleri bu durumu da düşünüp üstüne düşmüşler.



Sizlere bu macera ve eğlence dolu Ters Yüz filmi hakkında bilgi vermeye devam edeceğimizi umuyoruz. Ters yüz filmini sinemada izleyen varsa bizimle yorum olarak paylaşmalarından onur duyarız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. wall-e'den sonra seyrettiğim en iyi animasyondu diyebilirim.

    YanıtlaSil
  2. Hiç takılmadan izleyebildim çok sağolun.

    YanıtlaSil
  3. Küçük küzenim izlesin diye götürdüm bağımlısı oldum :)

    YanıtlaSil
  4. anşmasyon filmlere bayılıyorum izlediğim en iyi animasyon filmlerden bir tanesi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.