-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yazılım Sitesinde Farkın Tek Adresi!

ads
ads
Boğaziçi Yazılım; yazılım firmaları arasında teknik bilgilere hakim en iyilerden biri olarak adlandırılmaktadır.

Eğitim seminerlerindeki motivasyon odaklı, bilgi ve yeniliklere açık teknolojik uygulamaları kullanıcılara en iyi derecede aktarabilen, ilkler arasında yer almaktadır. http://boğaziçiyazılım.com/ adresinden inceleme yapıldığında, şirketin donanımının üst düzeyde olduğu görülmektedir. NX eğitim seminerleri düzenleyen köklü şirket; yazılımları daha güçlü ve kolay kullanılabilir sistemler ile kullanıcılarına çözüm odaklı eğitimler ile bilgi aktarımlarını paylaşmaktadır.




NX 10 / NX 9 şirket, yenilik ve uygulamalardan oluşturduğu eğitim seminerlerinde; seçtikleri mekanları da konforlu, kaliteli eğitim merkezlerinde düzenleyerek, motivasyonu ön planda tutmaktadır.

Realize Shape ile katı yada yüzeylerle esnek bir şekilde etkileşime girerek, sıfırdan tasarım yapmayı, rib, draft, teknik resim ve yeni eklenen özelliklerden, çift monitör ve dokunmatik özelliklerinden, yeni eklenen convex/concave özelliğinden ve daha birçok teknik özellik ve uygulamalardan oluşan bilgi depolarını eğitimlerinde paylaşmaktadırlar. CAD / CAM çözümlerinde sorumlu olan firma, Siemens PLM Software Türkiye Temsilciliğini yapmaktadır. Konusunda uzman, teknolojiyi takip eden, uzman kadrosu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.