-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Agario Oyunu

ads
ads


Agario web tarayıcı üzerinden oynanan multiplayer oynanabilen bir oyundur. Oyuna en düşük puan ile başlıyorsunuz bu genelde 10 olur etrafınızda renki noktaları yiyerek puanınızı ve boyutunuzu büyütmelisiniz.

agario 0yunda rakip oyuncuları yiyebilmeniz için onlardan daha büyük olmanız gerekiyor ayrıca space tuşuna basıp rakip oyuncunun üzerine bölünüp yiyebilirsiniz. Bölündügünüzde yarınız rakip oyuncudan büyük olmalıdır.

Oyunda Yeşik dikenler ( mayınlar ) mevcut mayınlardan büyük iseniz üzerinden geçtiğiniz zaman sizi parçalara ayırıyor küçük iseniz sizden büyük rakip oyunculardan korunmak için kullanabilirsiniz. Space ile bölündüğünüzü söylemiştim ( w ) tuşu da uvak parçalar atıyor bununla bir arkadaşınız ile ortak oynadığınızda onu besleye bilir ya da mayınlara ateş ederek mayını rakip oyuncunun üzerine gönderip parçalara bölebilirsiniz. Mayınlar 100 puan olup 7 atış ile ikiye bölünüyor.

Oyunun fazla tutulmasından dolayı birçok agario pvp server açılmıştır. Degişik modlarda ve boyutlarda server kurup oyunculara daha çok mod seçeneği sunmaktadırlar. Boş zamanlarınızda bilgisayarınıza hiçbir şey kurmadan rahatlıkla oynayabileceğiniz bir web tarayıcı oyunu.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Şu ara çok popüler bir oyun herkes oynuyo bakalım nereye kadar gider
    Alican

    YanıtlaSil
  2. Çok fazla tuttu bu oyun bende geçen gün neymiş bu diye bakayım dedim de esir oldum oyunun başında resmen. Güzel oyun tam zaman öldürmelik

    YanıtlaSil
  3. Bi anda patladı bu oyunda :D

    YanıtlaSil
  4. en fazla 6 ay sonra unutulacak bir oyun. flappy bird gibi olacak sonu :D

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.