-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ajansı İyi Seçmek Neden Önemlidir

ads
ads

Türkiye'de televizyona çıkıp ünlü olmak isteyen kişi sayısı oldukça fazla. Doktordan bakkala, avukattan terziye, öğretmenden ev hanımına kadar hemen hemen herkesin hayalinde oyuncu olup şöhret olmak var. Ancak bu her zaman kolay değildir. Biraz yeteneğe ve tabii ki biraz da şansa bağlıdır.


Son yıllarda bu işi gerçekleştiren firmalar ise cast ajan dediğimiz firmalardır. Bu ajanslar film, reklam, dizi yapımcılarıyla anlaşmalı bir şekilde ilerlemektedir. Oyuncu arayan yapımcılar bu ajanslarla irtibata geçmektedirler.


Ajansı İyi Seçmek Neden Önemlidir


Oyuncular ile kanal yetkilileri arasında aracı rolü oynayan bu ajanslar arasından http://www.rolistanbulajans.com/ birçok ünlü yapıma oyuncu vermiş bir ajanstır. Cast ajans başvuru formu dolduran oyuncular ile fotoğraf ve deneme çekimi yapılmaktadır.

Uygun rol arayan yapımcılar da bu oyuncular arasından seçme yaparlar. 
En iyi çocuk oyuncu ajansları arasından çocuk oyuncuları seçerek, yeni yüzleri ekranla buluşturmak isteyen şirketler izlenme paylarını da artırma düşüncesine girmişlerdir.

Yine reklam yapımcıları da 
reklam casting ajansları arasından çalışmış oldukları firmalarla anlaşıp yeni yüzler bulma peşine girmektedirler.

Çocuk cast ajanları arasında en ünlü olan İstanbul Ajans Casting%Production Av mevsimi, Aşk ı Memnu, Avrupa Yakası, Çakallarla Dans gibi birçok ünlü yapıma oyuncu bulmuştur.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. kimisi var seni kullanır atar yüzüne bakmaz mağdur olursun. bu yüzden ajans seçimi çok ama çok önemlidir.

    YanıtlaSil
  2. Bir kaç tanıdığım var benim de bu alanla ilgili. Önemli olduklarını onlar da söylüyorlar. Çok doğru bir konuya değindiniz.

    YanıtlaSil
  3. Yeni insanlarla, iş verenlerle çalışırken doğru tercihi yapmak çok önemli gerçekten.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.