-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Balık Burcunu Etkilemek

ads
ads

                  Balık burcu kadını da erkeği de aşk ile bütünleşip tamamen hayatını duygusal bir temel üzerine kurduğundan dolayı onları etkilemek için ilgi göstermek ve üzerine düşmek gerekmektedir.


Sevgiliniz ve ya eşiniz eğer balık burcuysa mutlaka onun iyi yönlerini söylemenizi beklemektedir.
               Başkalarının yanında onu övmekte hoşuna gitmekte ve etkilenmektedir. Çok sık tekrarlanan iniş çıkışları ile ruh hali de çok çabuk değişebilmektedir. Bu nedenle anlayışlı ve güler yüzlü olmak balık burcu kişilerin hoşuna gitmektedir.


Balık Burcunu Etkilemek



             http://www.balikburcu.com.tr/ sitesi yerine göre etkilenmesi hem çok kolay hem de çok zor olan burcun balık olduğunu ortaya koymaktadır. Tutku ve ihtiras dolu bir aşk yaşamak istemektedirler.

    

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Denemek de yarar var teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. valla ben burcumun özelliklerini pek taşımıyorum. acaba henüz açığa mı çıkaramadım?

    YanıtlaSil
  3. ne güzel sayenizde burcunun tüm özelliklerini ögrendim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.