-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » DGS sonuçları açıklandı (4 Ağustos 2015)

ads
ads

Dikey geçiş sınavı (DGS) sonuçları bugün açıklandı (4 Ağustos 2015)

DGS sınavına giren öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar nihayet açıklandı. dikey geçiş sınavı 26 Temmuz 2015 Pazar günü yapılmıştı. Merakla beklenen sonuçlar kısa zaman içierisinde ÖSYM'nin resmi sitesinde açıklandığı duyuruldu.


DGS sınav sonuçlarını yandaki bağlantıyı kullanarak https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2899 öğrenebilirsiniz. Sonuçları 17:00'dan itibaren öğrenebilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz bağlantıdaki İnternet sitesine giriş yaparak T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile birlikte öğrenebileceksiniz.

Not: Sınav sonuç belgeleri basılmayacak ve adayların adresine gönderilmeyecektir.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. alacağınız matematik dersi ile her şey değişebilir. matematik netlerinizde bir artış olacak, ve bu artık sizi daha iyi sonuçlara götürür direk

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.