-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Hediye Olarak Alınabilecek Ayakkabı

ads
ads
Zor beğenen marka tutkunu erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. Fakat bir tanesi öyle çok canımdan bir parça ki vazgeçemiyorum: Babam! Giydiği her şey kaliteli olacak, deriden başka ayakkabı giymeyecek. Terliği bile deri olacak düşünün! Bu babaya nereden, nasıl hediye alınır ki? Alırım beğenmez, alırım buna bu kadar para mı verdin? der insanın moralini bozar. En sonunda “Söyle sana nerden hediye alayım?” diye sordum, dayanamadım. Nevzat Onay dedi. Hiç duymadığım bir marka. Biraz anlatsın diye zorladım fakat anlatmadı. Sitenin linkini atıp “Başka yerden giymem, giydirtmem!” yazmış altına.


Merakla girdim https://www.nevzatonay.com.tr/ adresine nedir, ne değildir diye. Babam bilir çünkü ayakkabı işini. Yıllardır eskitemediği ayakkabıları vardır. Acaba o ayakkabılar buradan, bu markadan mı alındı diye düşünürken sitede kaybolmuşum. O kadar çok çeşit yok belki ama öyle nokta atışları yapmışlar ki, o siteye giren herkes kendisi için bir ayakkabı bulabilir.

Ayakkabıların kalitesinin garantisi babamdı benim için evet. Ama siteye girdiğiniz zaman zaten kalitesini de anlıyorsunuz. Tasarımı ile sadeliği ile sizi içine çeken bir sitesi var. Hem güven veriyor hem de samimi geliyor.

Babam için yeni tasarım modellerinden birini aldım. Kısa sürede elime ulaştı. Babama verirken fark ettim ki sanki ayakkabının nereden alındığını bilmiyormuş gibi heyecanlı! Meğer aşığıymış Nevzat Onay’ın. Ayakkabıyı açıp baktığında şöyle bir süzdü.Beğenmedi sandım, oysa ki neyle giyilir diye düşünüyormuş. Bu adam beni çıldırtacak gerçekten!

Yıllardır aldığı eskitemediği hala da giydiği ayakkabıları da Nevzat Onay’mış. Ben başka marka bilmem, öğretmek isteseler de öğrenmem! Diyerek noktayı koydu olaya.

Benden söylemesi, babam bu işleri biliyor. Deri kalitesi, erkek ayakkabı alanındaki ismiyle Nevzat Onay ile tanışın. Siteye girip güvenle sipariş verin. Pişman olmayacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. sevgiliye ayakkabı hediye etmek ayrılık getirir derler ona göre:)

    YanıtlaSil
  2. babama bundan 10 yıl evvel nevzat aydın ayakkabı firmasından aldığım babalar günü hediyesini yıllardır kullanmakta, hala deforme olmadı ve sapasağlam olarak durmakta

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.