-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kaliteli 2015 Dofollow Backlink

ads
ads

Ücretsiz DoFollow Kaliteli Backlink 2015

Uzun zamandan beri backlink paylaşımı yapmıyorduk. Son zamanlarda google'ın bazı güncellemeleri nedeniyle birçok sitede gerileme meydana gelmiştir. Özellikle son 1 ay içinde neredeyse tüm dünya genelinde alexa değerlerinde gerileme olduğu gözlemlenmektedir. Ancak bu geçici bir durum olduğunu unutmayın. Hemen hemen her sene bu tür sorunlar yada sıkıntılar algoritma değişiklikleri nedeniyle meydana gelebiliyor. 

Her geçen gün kendini geliştiren ve yenileyen Google'a yetişmek oldukça zor. Bundan dolayı sabit kalan webmaster, web site sahipleri sıralamalarda gerilere gidiyor hatta tamamen yok olabiliyorlar. Aslında son zamanlarda backlink kavramı önemini yitirse de genel olarak tamamen etkisiz bir halde değildir. Kaliteli olan kaynaklardan alınan backlinkler özellikle  doğal nitelikte aldığınız backlinkler ileri vadede sizlere fayda sağlayacaktır.  Hemen etkisini göstermesini beklemeniz anlamsız olur. Bundan dolayı bu işlerde sabırlı olmayı bilmek en başta gelir. Zaman zaman site içi, site dışı çalışmalarınızı gerektiği yaparak zamana bırakın. 

Gelelim aslın konumuzun içeriğine dofollow backlink alacağımız site adresimiz  "c2.me" şuanki alexa değeri dünya çapında 33.50 ülke sıralamasında ise 808 ile çok iyi bir değere sahip. Buradan da ne kadar kaliteli bir site olduğu anlaşılmaktadır. 

c2.me sitesine giriş yaparak sağ kısımda kayıt olacağınız formu doldurun. Kullanıcı adınız, şifreniz ve geçerli bir e-posta adresinizi yazdıktan sonra kayıt ol butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayınız.

İkinci adımda yapmanız gereken profil isminizin bulunduğu üst kısımda ayarlar işareti vardır. Ayarlar sekmesine tıklayarak profilinizi oluşturun ve ufak bir bölüm vardır. Oraya sitenizin linkini eklemeniz yeterlidir. Ana sayfa linki yerine üst sıralara çıkarmak istediğiniz herhangi bir alt sayfanızın linkini eklemeniz sitenizin sağlığı açısından daha  faydalı olacaktır. 

Bende kendi siteme bu şekilde backlink aldım. Ana sayfa yerine alt sayfamın linkini ekledim. Aşağıda videolu şekilde detaylı şekilde anlatım mevcut. Bir kaç dakika içinde backlink alabiliyorsunuz. Eğer bir anlamadığınız bir yer varsa videoyu izleyerek eksik yerleri tamamlayabilirsiniz. 



Bir önceki konumuzda "alexa 2015 sorunu" adlı yazımızda son zamanlarda kendini iyice belli eden sıkıntı ve gerilemelerin nedenini açıklayan içinizi ferahlatacak konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

14 yorum:

  1. 2 dakika içerisinde profilimi oluşturup dofollow backlinkimi yerleştirdim. Gerçekten iyi bir backlink kaynağı oldu.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler yapıyorum şimdi

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler ekledim sitemi

    YanıtlaSil
  4. valla süper bir bilgilendirme oldu bu... Hemen ben de deniyorum.

    YanıtlaSil
  5. dört sitem için yaptım gerçekten saolun.

    YanıtlaSil
  6. gerçekten güzel bir bilgi sagolun

    YanıtlaSil
  7. Sitesi olanlar için güzel bir bilgi :)

    YanıtlaSil
  8. yararlı paylaşımlarınız için teşekkur ederım siteme uygulayacağım

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler sitelerim için faydalı oldu.

    YanıtlaSil
  10. güzel özetlemişsiniz sagolun

    YanıtlaSil
  11. Faydalı paylaşım, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler günlerdir aldığım backlinler arasında en iyisi oldu diyebilirim.

    YanıtlaSil
  13. Pagerankini goren bar mi arkadaslar , eminim yüksektir bende kayit olul backlin kasiyim bari paylasim isin tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  14. Bir backlink kaynağıda ben yazayım. dribbble.com web adresine giriş yaparak üye olabilirsiniz. Profilinize web sayfanızın linkini ekleyebilirsiniz. Dribbble pagerank değeri 7 ve alexa değeride iyi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.