-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Genel olarak yaz aylarında havaların sıcak olması nedeniyle kilo kaybı yaşanır. Ancak bunun haricinde aniden oluşan kilo kayıpları ve iştah kaybı nedeniyle 5 ile 10 kilo vermek insanı her ne kadar mutlu etse de bu kanser belirtisi olabilmektedir. Özellikle pankreas, mide, gırtlak veya akciğer kanserine işaret olabilir.

                   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Kanser pek çok tedav yöntemi ile önlensede hala çiddi bi hastalık erken tanılar kurtulma sansını çoğaltıyor
    Kamil

    YanıtlaSil
  2. hergun yeni tedavi yöntemleri gelişiyor kanseri büyük oranda yenmeyi başarsalarda kesin tedavinin daha gelişmesi lazım
    Tayfun

    YanıtlaSil
  3. en ufak belirtiyi dahi ihmal etmemek lazım gec kalınca pişmanlık kar etmiyor malesef

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.