-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kişisel Blog

ads
ads
Kişisel Blog sitelerini birçok farklı şekilde kullanan blog yazarları var. Bir kısmı bloglarını yaşadıkları olayları, bilgi ve tecrübelerini paylaşmak için kullanırken bir kısmı da ilgi duyduğu alanlar üzerine içerikler oluşturuyor. Bunlar arasında teknoloji, moda ve kişisel deneyimlerin paylaşıldığı bloglar başta geliyor. Bu blogların kişisel olmasının nedeni ise şirketlerin ürün ve hizmetlerini paylaştıkları bloglardan farklı olarak kişisel amaçlara hizmet ediyor olması. Kişiler ilgilerini çektiği konular ya da yazmak istedikleri içerikleri paylaşabilecekleri bloglar oluşturarak bunu herkese duyurabilir. Oluşturulacak içeriklerin özgün ve sürekli olması temel şart.



Benim kişisel blog sayfamda yer alan yazılarda, gezi yazılarım örnek; Şanlıurfa, Çanakkale gibi. Kişisel günlük hayatta yer alan siyaset vb. konulardaki düşüncelerime yer verdiğim samimi bir blog.

Blog sitesi açmak için pek çok farklı yöntem mevcuttur. Bunlardan biri; alan adı ve hosting gerektirmeden, belli şablonlar üzerinden açılan ücretsiz platformlar olduğu gibi bir diğeri de alan adını ve hostingi alarak kendinize özgü bir blog sitesi açmaktır. Blog sitesi açmak için isterseniz özel bir tasarım ve yazılım yaptırabilir, ya da OpenCart, WordPress ve Joomla gibi ücretsiz yazılımları da kullanabilirsiniz. Özel yazılım gerektiren web sitelerinin maliyeti biraz yüksek olsa da sizin istediğiniz gibi ve özgün bir site olur.
Neler Yapıyorum? Sizlere hangi konularda yardımcı olabilirim bilgiler aşağıdadır.
Site açmak için gerekli hosting ve domain almanızda sizlere yardımcı olabilirim. Hosting Domain Satışı
Yeni web sitesi açmak isterseniz yeni ve şık bir tasarımla site kurulumunuzu yapabilirim.
Google Seo ve Google Adwors hizmetlerinde danışmanlık ve gerektiğinde çalışma yapma konusunda sizlere yardımcı olabilirim.
Web tasarım konusunda da Avcılar Web Tasarım da yer almaktayım. Dileğiniz işlemde yardım almak istediğiniz takdirde mail atmanız yada aramanız yeterlidir.
E-mail: mertcanilter@gmail.com
Telefon: 05310853084





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Güzel hizmet aslında bende bloggerdan aktarma istiyorum siteye başvuracağı sagolun
    Alican

    YanıtlaSil
  2. Başarılı bir blog olmuş

    YanıtlaSil
  3. güzel blog olmuş begendim

    YanıtlaSil
  4. Ben de yakin zamanda boogger da kurulu olan sitemi wordpress altyapiya tasima dusuncesindeyim. İlerleyen zamanlarda size danisabilirim

    YanıtlaSil
  5. bahadır ateş2 Eylül 2015 08:56

    güzel bir çalışma olmuş kardeşim devam et bu yolda....

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.