-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Perşembenin Gelişi Çarşambadan Belli Olur.

ads
ads
Bu ata sözünü çok sık duymuşsunuzdur. Birçok olay vardır ki gelmeden ben geliyorum der. Bundan dolayı bu olaylar kendini açıkça belli eder ve fazla merak etmeye lüzum olmaz. 

Örnek olarak, öğrenci derslerine çalışmıyor veya ara veriyor sınav zamanı öğrencinin durumunun ne olacağı çok açık şekilde belli olduğundan merak etmeye  gerek kalmaz. Öğrenci ya sınıf tekrarı yapacak yada sınavındaki başarısızlığından dolayı arkadaşlarından geri kalacaktır.

Perşembenin Gelişi Çarşambadan Belli Olur.


Diğer bir örnek ile işletme sahipleri yerine gereken ilgiyi göstermezse, sürekli olarak dükkanını geç açarsa bu ticarethane zamanla iflas etmeye mahkumdur. Çiftçide ürünlerine bakmazsa, ekin ekmezse hasat zamanı hiçbir şey elde edemeyeceği gibi bu söz bize bu gibi durumları önceden haber vermektedir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Atalarımızın her sözü gibi bu da gayet güzel bir atasözü olmuş ee ne olacağı önceden belli işte

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir makale olmuş. Başlıktan ilginç olacağını anlamıştım zaten.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.