-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Vücudunuzda sürekli olarak ve kesintisiz farklı belirtiler hissediyorsanız, ve bu durum sizi rahatsız edip sıkıntıya düşürüyorsa yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir.

Her rahatsızlıkta olduğu gibi kanserde de erken teşhis çok önemlidir. Sağlığınız için bu tür belirtileri hiçe saymayın ve erken müdahale ile hayatınızın iyi olmasına olanak tanıyın.

                   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Allah kimseye hastalık vermesin, hele ki bu tür tedavisi zor veya olmayan hastalıklar kendi hayatını olduğu adar çevrendekilerin de hayatını mahvediyor.

    YanıtlaSil
  2. Sağlıklı yaşamaya özen göstermek için kötü alışkanlıklardan uzak olmak ve sağlıklı beslenmek en temel kural ama hastalık gelmem demiyor geliveriyor o zamanda şüphe ettiğin bir durumda erken tedavi için durmamalıyız .
    best54

    YanıtlaSil
  3. kanseri ben pas tutmaya başlayan arabalara benzetiyorun pas tutan yer temizlenirse paslanma duruyor kanserde böyle hasta bölge cıkarılınca hastalık duruyor.

    YanıtlaSil
  4. kon çok yerinde acıklamalar ile anlatılmışmış yolunda gitmeyen birşeyler varsa doktor tavsiyesi çok yerinde bir paylaşım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.