-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Takım Elbise İçin En Uygun Aksesuarlar

ads
ads
                Takım elbise giyinmeyi tercih eden erkeklerin; takım elbisenin modeline olduğu kadar, takılacak olan aksesuarlara da önem vermeleri gerekmektedir. Zira ufak detaylar gibi görünse de; kemer, kravat seçimleri, takım elbisenin duruşunu doğrudan etkilemektedir. Bu yüzden seçilen takım elbise her ne kadar şık olsa da; uygun renk ve modelde bir kemer ve kravat tercih edilmez ise, sonuç tam bir hayal kırıklığı olacaktır.

                Şık görünmek isteyen erkeklerin tercihi olan https://www.kigili.com/ bugüne kadar takım elbise alanında birçok farklı üretim yapmış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bir firma olmaktadır.

Takım Elbise İçin En Uygun Aksesuarlar


             Farklı takım elbise modelleriyle erkeklerin şık görünmesine yardımcı olan firma; smokin modelleriyle de erkeklerin tarzlarını daha doğru bir şekilde yansıtmalarına olanak tanımaktadır.
             Takım elbiselerin tamamlayıcısı olan ve ciddi önem arz eden kemerlerin de farklı modelleriyle satışını yapmaktadır. Kiğılı; kemer cüzdan seti şeklinde satış yaparak, cüzdan ve kemelerin aynı renkte olmasına özen gösterenlerin tercihi olmaktadır.


                kigili.com; ince kravat modelleriyle de kalın kravatlardan sıkılanların tercih ettikleri bir firmadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.