-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Turizm Ve Gezi

ads
ads
                  Ülkemizde tatil yapmak antik çağlardan bu yana insanlığın birikimlerini de görmeye fırsat verir. Hangi ile gidilirse gidilsin mutlaka gezilecek bir sit alanı, müze ve çeşitli yapılar bulunur.

                 Tekirdağ, tarihi mekanlarca zengin, bulunan antik çağdan günümüze eserlerin Tekirdağ Arkeoloji ve Etnografya Müzesinde gezilebilecek bir ilimizdir. Roma - Bizans ile Selçuklu - Osmanlı dönemine ait sayısız eser bulunmaktadır. Konaklama için çok çeşitli alternatiflerle birlikte Tekirdağ Otelleri en iyi hizmeti vermektedir.


Turizm Ve Gezi


                Bursa, Osmanlıya başkentlik yapmıştır. İlde çok eski camiler, medreseler, türbe ve köprüler gezilebilir. Bursa Müzesinde, yakın çevrede bulunan antik çağdan Osmanlıya kadar olan eserler sergilenmektedir.
            En çok ziyaret edilen yerler arasında Tophane, Ulu Cami, Yeşil Türbe yer alır. Uludağ kış turizminin merkezidir. Bursa'da ev tipi pansiyonlar, tatil köyleri ve Bursa Otelleri konaklama yapılacak yerlerden bazılarıdır.
                 Mardin, çeşitli dinlerin merkezliğini yapmış bir ildir. Bu bakımdan günümüze kadar korunmuş cami, medrese, hamam, çarşıların yanında kilise ve manastırlar da önemli gezi yerleri arasındadır. Konaklama için Mardin Otelleri uygundur.
 Rezervasyonlar çeşitli sitelerden yapılabilir. otelz.com her hangi bir rezervasyon ücreti talep etmez. http://www.otelz.com/ binlerce konaklama tesisinin tanıtım ve kampanyalarının anında duyurulduğu bir sitedir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Gitmiştim bursaya ve sevmiştim tekrar gidebilirim faydalı oldu bu yazı

    YanıtlaSil
  2. Turizm konulu bu yazıda tanıtılan otele hiç gitmedim giden arkadaşlar tavsiye ediyor mu ?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.