-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bir Deniz Hikayesi Son Bölüm

ads
ads

Bir Deniz Hikayesi 3. Bölüm Kanal D

Bir Deniz Hikayesi Son Bölüm
Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni dizi "Bir Deniz Hikayesi"  3. bölümü 29 Eylül 2015 Salı akşamı kanal d televizyonunda yayınlandı.  Yeni dizi kısa zamanda büyük izleyici kitlesine  ulaşmayı başardı özellikle 3. bölümünde izleyiciyi ekrana kitlemeyi başardı.

Bir Deniz Hikayesi dizisinin 3. son bölümünde  Zeynep'in planları doğru şekilde ilerledi. Ancak bazı aksaklıklar meydana geldi. Geçmişinde yaşanan bazı olaylardan ötürü aile içi karışıklık oluştu. 


Bir Deniz Hikayesi Dizisinde Neler Yaşandı?

Hakan, Zeynep'in planından habersiz ancak Zeynep'in planı çok iyi biçimde işlemektedir. İstanbul'a  doğru Deniz ile gelmeye karar verirler.  Bunun nedeni  Deniz için daha iyi bir karar olacağı için okul ile görüşmeye gelirler. Hakan'ın verdiği bu karar ile  Deniz yaşadığı yerden ayrılınca sevenleri derin üzüntüye kapılmışlardır. 

Deniz  yeni okuluna kendini alıştırmak için elinden geleni yapsa bile neticede hakandan bir türlü ayrı kalamadığı için deniz düşündüğü  gibi yapamayacak ve zor durumlara düşecektir. 

Zeynep yıllar sonrasında Deniz ile karşılaşması büyük sevinç meydana çıkarak ve artık daha yakın ilişkiler içinde olmaya karar vereceklerdir. 

Bir Deniz Hikayesi 3. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın


https://www.kanald.com.tr/bir-deniz-hikayesi/bolumler/bir-deniz-hikayesi-son-bolum#/55ddcf28cbbf34147472f553


Bir Deniz Hikayesi 3. Bölüm Fragmanı



Bir Deniz Hikayesi Son Bölümde Neler Oldu?

Deniz ile Zeynep tekrar bir araya geldiklerinde değişik bir hisse kapılarak annesinin resmine benzetir.  Bu durum karşısında şaşkınlığını Deniz gizleyemez.  Zeynep ise Deniz'in kim olduğunu çözmeye çalışırken zamanla gelişen olaylar ile şaşkınlık daha da artar.

Bir deniz hikyesi'nin son bölümünde Reyhan ise kendini ansızın yalanların ortasında bulur. Aynı zamanda Hakan, Reyhan'ın kalbini kırmamak için çaba gösterirken diğer yandan ise Zeynep şokunu yaşamaktadır. Birçok şeyden habersiz olan Deniz, Reyhan'a ne zaman anne diyeceğini bekler. 

Bir önceki konumuzda "Kurtlar vadisi pusu" dizisinin son bölümü ile ilgili detayları inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.