-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bireysel Müşterilerine De Kurumsal Hizmet Veren Araç Kiralama Firması

ads
ads
Ülkemizde genellikle araç kiralama firmaları kurumlara ve şirketlere kaliteli ve son model araçları temin ederlerken bireysel olarak araç kiralamak isteyen kişilere hasarlı ve daha düşük modeldeki araçları temin etmektedirler. Bunun nedeni şirketlerle yapılan anlaşmalar gereği araç kiralama firmalarının şirketleri her zaman en üst model araçları vermelerini taahhüt etmeleridir.




                Örnek vermek gerekirse geçen yıl geçirdiğim bodrum tatili esnasında bodrum araç kiralama firmaları ile görüşmeme rağmen hiç birisinden son model araç hizmeti temin edemedim.


 Benzer şekilde bu sene bursa tatiline çıkmadan önce bursa araç kiralama firmaları ile görüştüğümde son model yeni araçların şirket ve kurumlara tahsis edildiğini bu nedenle bireysel taleplerde son model araç tahsis edemediklerini belirtiler.

 Bunun üzerine internet üzerinden yaptığım araştırmada Antalya araç kiralama firmaları incelerken Türkiye çapında hizmet veren derindere filo kiralama firmasını fark ettim. 

www.drd.com.tr adresindeki internet sitesinden firmanın sunduğu hizmetleri inceledim. Ayrıca müşteri temsilcileriyle yaptığım telefon görüşmesinde yeni model araç kiralama hizmeti almak istediğimi belirttim.



            Onlarda talebimi kabul ederek önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğim Antalya tatilim için araç rezervasyonumu gerçekleştirdiler. Siz de kaliteli araç kiralama hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız mutlaka derindere'yi tercih etmelisiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.