-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » DRD filo

ads
ads
Şirketler ve ya kurumlar araç almak yerine araba kiralarlar. Bunun sebebi kendi öz sermayelerini tüketmemek içindir. Hem araba aldıkları zaman mecburen onlar ile ilgilenecek bir de personele ihtiyaç duyarlar.

                Masrafları azaltmak adına DRD filo ile çalışan bir işletme olarak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki, tasarruflar başarıya ulaşıyor. Daha öne birçok çok filo şirketi ile çalıştık ama hepsi masrafları azaltmak yerine çoğalttı. Ama farklı bir anlayış ile çalışan DRD filo arabalar ile ilgili bütün yükü kendi üzerine alıp, şirketlere hiçbir maddi şey bırakmıyor.


DRD filo



            Bazı filo şirketleri peşin çalışırken DRD filo çek ve ya kredi kartı ile de çalışabiliyor. Arabaların parasını tek seferde almak için, sahte indirimler yapmıyor. Zaten indirimli fiyatlar üzerinden aldık üstüne birde DRD filo ilk yılın parasını 5 aylık bir çekle ödedik.


Kiralanan arabaların yolda kalma durumunda da kendi anlaştığı kasko şirketi ile arabaların bütün bakımlarını üstlenen DRD filo bizi hiç yormadı. Herhangi bir sorunda www.drd.com.tr üzerinden kısa zamanda ulaşıp bütün sorunlarımızı rahatlıkla çözdürüyorduk.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.