-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Gezi Rehberi

ads
ads
 Akdeniz ve Ege bölgesinin deniz turizmi açısından ayrı bir önemi vardır.  Bu bölgelerin sahil kesimlerinde hava, yılın büyük bölümünde oldukça ılıman geçmektedir. Özellikle Akdeniz bölgesinde havanın yüzmeye izin vermediği sadece bir kaç ay vardır.


Bunun dışında güneşli günlerde ilkbaharın başlarında bile yüzmeye ve güneşlenmeye müsaittir. Antalya'nın bir beldesi olan Belek, her yıl sayıları yüz binlere varan misafirlerini çoğunlukla Belek otelleri bünyesinde ağırlar.

Gezi Rehberi


Başlıca tarihi ve turistlik mekânları; Aspendos Tiyatrosu, Düden Şelalesi, Kurşunlu Şelalesi ve Zeytin Taşı Mağarası olarak sayılabilir. İzmir'in güzel ilçelerinden biri olan Çeşme'nin en önemli gezi yerleri arasında; Çeşme kalesi, Erythrai Antik Kenti ve Çark Plajı yer almaktadır. Konaklama için Çeşme otelleri uygundur.



Aydın iline Bağlı Kuşadası yine gözde turistlik ilçelerdendir. Efes Harabeleri mutlaka gezilmesi gereken tarihi mekânları arasındadır. Yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan ilçede Kuşadası otelleri kaliteli hizmet sunmaktadır. Valstur birçok işletmenin tanıtımını yapan güvenilir bir turizm firmasıdır. www.valstur.com.tr kampanya ve indirimleri düzenli takip eder ve duyurur. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Biraz kalabalıksanız bir ev tutmak belki otel konforu vermez ama daha az harcamanız için iyi bir seçenek olabilir.

    YanıtlaSil
  2. Güzel paylaşım, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Bu sene bir tatil yapamadık yahu... Neyse seneye artık güzel bir gezi ayarlayacağım. Önerilerinizi de dikkate alacağım...

    YanıtlaSil
  4. Hafta sonu o taraflrda olacğım için bilgilendirmeniz güzel oldu böylece çeşme otellerini daha dikkatli inceleyeceğim

    YanıtlaSil
  5. Şu kuşadasına bir türlü gidemedim ya

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  7. geziciler için güzel olmuş sitede birçok yararlı bilgi mevcut

    YanıtlaSil
  8. Tatil yapmak isteyenler icin guzel bir yazi teskkurler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.