-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kıbrıs’ta Önemli Bir Tüp Bebek Merkezi

ads
ads

                Tüp bebek, anne olmak konusunda tıbbi sorunları olan birçok kadının hayalidir. Belirli sağlık nedenlerinden dolayı çocuk sahibi olamayan ebeveynlerin bu heyecanı yaşaması için iyi bir alternatiftir.


            Üstelik yeni bir uygulama olmayıp gelişim süreci uzun bir bilimsel süreci içine alır. Aynı zamanda tüp bebek konusunda ilk zamanlara göre oldukça ileri bir teknoloji uygulanmaktadır. Bebeklerin cinsiyetlerini belirlemeye kadar uzanan geniş çaplı bir araştırma sahasını içinde barındırır. Kıbrıs cinsiyet belirleme işlemi ise anne ve baba adaylarının çok ilgisini çeken bir konudur. Bu ve diğer tüp bebek işlemini gerçekleştiren firmalardan biri Kıbrıs Tüp Bebek Merkezidir.




             Bu merkezde PGT de denilen cinsiyet belirleme işlemi başarıyla uygulanmaktadır. Genetik testler laboratuarlarda hassas bir şekilde yapılmaktadır. Bu işlemin bir faydası da olası genetik hastalıkların teşhisini de kolaylaştırmasıdır. Yumurta donörü için işlemler de firmanın hizmetleri arasındadır.

            Turner sendromu ya da başka nedenlerden dolayı kadınlar genç yaşta menopoz dönemine girebilmektedir. Yumurtalıklar gelişmese de şayet rahimde bir sorun yoksa yumurta donasyonu ile bu sorunun üstesinden gelinebiliyor. Kıbrıs tüp bebek fiyatları ise sitede yer alan iletişim numarasından öğrenilebilir. Siteye kibristupbebek.org adresinden ulaşılabilir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. güzel yer yakın zamanda başvurucam

    YanıtlaSil
  2. Cocuk sahibi olamayan kibrisli ciftler icin guzel bir haber

    YanıtlaSil
  3. İnsanlara faydalı olursunuz inşallah.

    YanıtlaSil
  4. faydalı bir yere benziyor

    YanıtlaSil
  5. bahadır ateş14 Eylül 2015 13:55

    konu faydalı olmuş gibi görünüyor...çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan insan çok...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.