-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Magi İzle

ads
ads
11 eylül 2005 tarihinde vizyona girecek olan Magi Türk yapımı korku-gerilim filmi ilk kez uluslar arası arenayı da içine alıyor. Magi izle sekmesine tıklayarak filmi izleyebilirsiniz. Daha önceki korku filmi projelerinden tanıdığımız Türkiye'nin Alfred Hitchcock’u Hasan Karacadağ tarafından yazılan senaryo sinema salonlarında korkunç bir hava estirecek gibi… Magi izle bağlantısına tıklayarak filmi izleyebilirsiniz. Bu kez Hollywood starlarını oyuncu kadrosuna katan Hasan Karacadağ uluslararası platformda korku dalında adından söz ettirecek gibi… Magi filmini kesintisiz izlemek için Magi tek parça izle linkine tıklayın…. Filmin konusuna gelince… Amerikan asıllı İngilizce öğretmeni olan Marla İstanbul'da yaşamaktadır ve tek başına yaşayan hamile bir kadındır. Bir gün aniden Amerika'da yaşayan gazeteci ablası Olivia’yı arayarak Türkiye'ye gelmesini ister. Gazeteci Olivia apar topar İstanbul'a gelir fakat kız kardeşinin öldüğü haberi Olivia’yı sarsacaktır. Cinayeti araştırmak ve çözmek bir gazeteci ve Marla’nın ablası olarak yine Olivia ya düşecektir. Olivia Marla’nın İstanbul’daki arkadaşları olan Suzan ve Emir ile birlikte dehşet verici bir maceranın içine sürüklenecektir. Filmin dehşet verici olmasını sağlayan temel boyut filmde doğaüstü varlıklar olan cinler alemindeki varlıkların oyuna dahil olması… Cinler aleminden bir takım karanlık ve korkunç yüzlü varlıklar, uzun zamandır gerçekleştirmeyi planladıkları bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanmaktadırlar ve bu projenin içinde Marla da vardır.
Magi İzle
Bakalım kahramanlarımız korkunç yaratıklarla nasıl başa çıkacaklardır… Daha önce Dabbe filmi serilerinin büyük bir merak uyandırdığı göz önüne alınırsa Magi filminin yoğun bir seyirci kitlesine sahip olacağını söyleyebiliriz. Çünkü filmin yönetmeni usta bir yönetmen ve senaryosu çok güzel bir şekilde kurgulanmış… Oyuncular ise uluslararası çapta birer yıldız… Michael madsen bu filmle ilgili yaptığı röportajda kendisine senaryonun ilginç geldiğini, daha önceki filmlerde hep kötü adamı oynamaktan sıkıldığını ve bu senaryoda esrarengiz bir yazarı canlandırarak daha havalı bir karakteri oynayacağını belirtti. Cin konusuna da çok yabancı olan Michael Madsen bu konunun ilgisini çektiğini de belirtti. Senaryoyu kabul etmesinin bu iki sebepten dolayı olduğunun altını çizen Michael Madsen bakalım bu filmde kendisine yakışır bir performans gösterecek mi?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. İlginçbir filme benziyo izleyeceği çok güzel etkiler bence izlemekte fayda var bu adamı
    Alican

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.