-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Türkiye Genelinde Araç Kiralama Hizmeti Sunan Tek Profesyonel Filo Kiralama

ads
ads
            Yurt genelinde her ilimizde şubeleri bulunan özel bir perakende mağazacılık şirketimiz bulunmaktadır. Hemen her ilde şubelerimiz bulunduğu için yönetim kurulu başkanı olarak sık sık şubelerimizi ziyaret ederek denetlerim. Tabi bu iş ziyaretlerim esnasında kendi aracımı kullanmam hem benim için yorucu olmakta hem de şirketimize ek yük getirmektedir.

Seyahatlerimiz tasarruflu bir şekilde gerçekleştirmek için profesyonel araç kiralama hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmekteyim. Kısa bir süre öncesine kadar gittiğim şehirlerde araç kiralama hizmetinden yararlanmak istediğimde güvenilir ve kaliteli araç kiralama hizmeti sunan firma bulmak için ciddi zaman kaybetmekteydim.





            Ancak bir iş ziyaretim esnasında İzmir araç kiralama firmaları içerisinde araştırma yaparken DRD Filo Kiralama firması ile tanıştım. Firmanın sadece İzmir ilinde değil Türkiye genelinde hizmet sunduğunu öğrendim.


            Gerçekten de İzmir’den sonra Ankara iline geçtiğimde Ankara araç kiralama hizmetini de profesyonel firma aracılığıyla temin ettim. Bir sonraki İstanbul ziyaretinde kullanabileceğim indirimli İstanbul araç kiralama hizmeti sözü de aldım.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Lazım olabilir, saklayalım.

    YanıtlaSil
  2. gezi için düşünüyorduk teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Belki ilerde isime yarar tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Baya professiyonel çalışan bir firma galiba

    YanıtlaSil
  5. benim için yararlı olmuş bu işle meşgulum sürekli

    YanıtlaSil
  6. filo kiralama işletmelerin giderlerini önemli ölçüde düşürüyor hem o araçlara ödenmesi gereken ücretten başka bakım ücreti , sigota,kasko, vergi gibi giderlerdende kurtulmanızı sağlıyor. bence işletmeler için vaz gecilmezzzz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.