-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » 90'lı Yıllarda Çocuk Olmak Foto Galeri

ads
ads

80'lerin sonu 90'ların başında Çocuk Olmak!

Her zaman insan  geçmişi özler, geçmişe dönmek ister, ve geçmişinde çok güzel hatıraları, anıları kalmıştır. Zaman geçtikçe geçmişe özlem daha çok artar nedendir bilinmez. Acaba her şey çocukken mi güzeldi, yoksa o zamanlardaki çocukluk dönemi mi güzeldi. Bu konumuzda 90'lı yıllarda çocuk olmayı anlattık. O zamanlara ait resimler ile dahada hatırlamanızı ve özleminizin biraz daha artacağı kesindir. 


80'li yıllarda doğup 90'lı yıllara doğru çocuk olup o zamanları yaşamak isteyen belki nice insan vardır. Ancak bizler şanslıyız ki o günleri gördük ve yaşadık. O zamanlarda teknoloji gelişmiş değildi. İnsanlar iç içeydi. Genel bir hayat yani gerçek hayat vardı. tamamen sanal dünyadan uzak, bilgisayarlar yoktu. 


90'lı Yıllarda Çocuk Olmak Foto Galeri


O zamanlarda teknoloji insanları henüz ele geçirememişti.  O zamanlarda gerçeklik söz konusuydu, bu zamana göre ilkel gibi olsa da o zamanlar unutulmaz. Arkadaşlık vardı o zamanlar, gerçek dostluklar her ne kadar çocuk olsak da kimse kimseyi satmaz, kimse kimseyi sırtından vurmazdı. 

O günleri yaşayanlar çok iyi bilirler ve unutamazlar "ah keşke" derler içlerinden o günlere dönebilmek için. O günlere dönmek artık mümkün değil, teknoloji birçok şeyi bize sunarken gizliden gizliye birçok şeyi, maneviyatımızı aslında her şeyimizi habersizce alıyor ve biz farkında olmuyoruz.

Bu yazımızda iF ailesi olarak en güzel içeriklerden biri olarak sizlere sunuyoruz. Zamanda yolculuk yapacağız. Sizleri o yıllara hayali olarak götüreceğiz. Bu sayede eski günleri yad etmiş olacağız ve o günlerin değerini bir daha anlamış olup hem duygulanacağız hemde gururlanacağız. Çünkü bizler o yılların çocukları olduk. Bizler o yıllardan gelen 80'lerin sonu 90'ların çocuklarıyız. 

O yıllara ait resimler ve anıları anlatan yazılarla konumuzu genişlettik. Aşağıdaki sayılar ile bir sonraki sayfalara geçiş yapabilirsiniz. Sonuna kadar gezmenizi tavsiye ederiz. Her bir resim bizleri anlatıyor. 

Yeni nesil gençlik bunları bilmiyor ancak bu sayede o günleri onlarda öğrenmiş olacaklar. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

12 yorum:

  1. 90lı yıllar çocuğu olarak ben ilgiyle okudum....

    YanıtlaSil
  2. Vay be çoğunu hatırladım çok güzel bir galeri yapmışsınız hocam.

    YanıtlaSil
  3. hayatımızda 80-90 larda yasadıklarımız gerceklerdı yıllar ilerledikçe herşey sanallaşmaya başladı sorun bu olsa gerek.

    YanıtlaSil
  4. 80li yılları hep yaşadıkta esas yukardaki resimdeki telefonlarla büyüdük nerde böyle numaraya basarak aramak.

    YanıtlaSil
  5. evet bu telefon hala hafızalarımızda birde bunların sigaralık olanlarıda çıkmıştı o yılalrda

    YanıtlaSil
  6. 90 yılların bir çocuğu olarak kendimi çok şanslı hissediyorum.Nedeni ise şimdiki nesil ile kendi neslimi karşılaştırdığımda anlıyorum ne kadar şanslı olduğumu.

    YanıtlaSil
  7. bu telefonlar da ne güzeldi arkadas bizde hala bir tane var anılar canlanıyor bazen

    YanıtlaSil
  8. biz o günleri gördük o günler herşeyin kıymeti daha farklıydı

    YanıtlaSil
  9. Yazı bana eski günlerimi hatırlattı şimdi bizim çocukluğumuz mu kaldı yad edip durur olduk o günler :)

    YanıtlaSil
  10. doksanlı yıllarda daha doğaldık siyah beyaz tvler yeni kaybolmuştucevirmeli telefonlar bu zamanlarda tedavülden kalktı biz yaşlandık tabii olarak.

    YanıtlaSil
  11. ne günlerdi be insan bazen keske cocukluguma donsem diye içinden geçirmiyor değil yani

    YanıtlaSil
  12. 90'li yillarimi verin bana :) ne guzel gunlerdi ozaman kesske hep o yillarda kalsak..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.