-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » DRD İle Artık Endişelenmiyorum

ads
ads
5 yıldır gıda sektöründeyim. Özel şirketlere hazır yemek ve gıda malzemeleri sağlıyoruz. İşlerimin büyümesinin ardından bir süre önce DRD ile çalışmaya başladım ve bu güne kadar en ufak bir sorun ile karşılaşmadım.

                 Şehir dışında bulunan ve birlikte çalıştığımız firmalara gıda malzemesi ulaştırabilmek için filo kiralama hizmeti yararlandığımız DRD, zamanında ve söz verildiği gibi sorunsuz sağladığı operasyonel kiralama hizmetiyle de iş ortaklarımızla karşılıklı güven ve bağımızı güçlendirmekte bizlere yardımcı oldu.

DRD İle Artık Endişelenmiyorum


                 DRD, Kurumsal araç kiralama hizmetinde adıma gerçekleştirdiği, trafik muayene, yol yardım, periyodik bakım ve onarım gibi vakit alan işlemlerden beni kurtardı. Ayrıca filo takip hizmetiyle de hangi araç nerede ve varış noktasına ne zaman ulaşacak bilgisine her dakika sahip olabiliyorum. Bu iş anlayışı çalışma ortaklarıma kesin ve net bilgiler verebilmemi, dolayısıyla şirketime olan güveni arttırıyor.

             Daha önce de başka filo araç kiralama firmalarıyla çalışmıştım. Ancak yaşadığım aksaklıklar yüzünden hem zaman hem de para kaybına uğradım. Neyse ki 2 yıl önce tanıştığım ve benim için en doğru filo kiralama uzmanı olduğuna inandığım DRD'yi herkese öneriyorum.

            Bu kaliteli ve güvenilir hizmet hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.drd.com.tr web adresinden ulaşmak mümkün.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Ilgilenenler icin basarili ve kaliteli bir site

    YanıtlaSil
  2. Bende uzun zamandır satış Ekibim için araç çözümü düşünüyordum en iyi tercihin filo kiralama olacağına inanmıştım O yüzden paylaşımınız inceleyebilmem açısından iyi oldu

    YanıtlaSil
  3. Güzel bilgilendirme için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. oluşabilecek her aksilik için bir e-mail atıp durumu bildirmeniz, ileride elinizde bir kanıt olması açısından lehinizedir.

    YanıtlaSil
  5. gerçekten bu filolar işlerini güzel yapıyor çoğu sektörel ve resmi olarak hizmeti en iyi şekilde götürüyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.