-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dudak dolgunlaştırma fiyatları 2016

ads
ads
Dudak dolgunlaştırma fiyatları 2016
Dudak dolgunlaştırma artık çok daha sık yapılmaya ve oldukça başarılı görüntüleri ile herkesi kendine çekmeye başladı. Kadınların sık sık yaptırdığı ve tam kararında olan yaptırım ile de oldukça doğal bir görüntü ile sunuluyor olması, tercih edilme nedenini arttırmış oluyor. Dudak dolgunlaştırma için sizlerde yaklaşık 15 dakika içinde daha dolgun ve gösterişli dudaklara sahip olacak ve artık o istemediğiniz hatlardan uzaklaşmış olacaksınız. Bazı kişilerde özellikle alt dudak ya da üst dudak ince ya da kalın gibi durumlar ile orantısızlık ortaya koyuyor olabilir am abu yöntem ile orantı yakalanılacak ve sizlerde ayna karşısında daha istediğiniz bir dudak yapısı ile karşılaşmış olacaksınız. Dudak dolgunlaştırma yapılırken acı var mı diye de merak edebilirsiniz. Bu uygulama da herhangi bir ağrı duymayacak ve uyulan dudaklara yapılan uygulama ile oldukça konforlu bir tedavi süreci geçireceksiniz.

Dudak dolgusu acı vermeyecek ve çok kısa sürede tamamlanarak sizlerde ayna karşısında o hoş görüntü ile karşılaşıyor olacaksınız. İlk bir iki gün şişme ve kızarma görebilirsiniz ama hemen sonrasında normal görüntüsüne kavuşuyor olacaksınız. Dudak dolgusu dinlendirmenizi sağlayan bir uygulama değildir ve sizler bunu kimseye söylemek zorunda bile kalmazsınız. Dudak dolgusu için yemek molanızda bile uygulama yaptırabilir ve dolayısı ile de bu denli kolay ve basit birkaç adım ile dudaklarınıza hacim kazandırabilirsiniz.

Dudak dolgusu fiyatı da oldukça makul ücretler ile sunuluyor. Diğer uygulamalar gibi çok yüksek fiyatlar çıkmıyor. Zaten kolay bir uygulama olduğu ve tekrarlanabildiği için oldukça makul fiyatlara evet diyebilirsiniz. Dudak dolgusu fiyatı hakkında Doktor Mustafa Karataş ile görüşerek karar verilecek ev kolay ödeme yöntemleri ile de uygulamaya katılabileceklerdir. Dudak dolgusu fiyatı için alt dudak ya da üst dudaklara mı uygulama istediğiniz ya da hangi nedenlerden dolayı yaptırmak istediğiniz gibi nedenler fiyatı da tam belirliyor olacak. Dolayısı ile öncelikle bir muayene sonrasında ise tam ve gerçek fiyat bilgisi alınabilecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.