-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Erkek Giyiminde Kalitenin Simgesi

ads
ads
                Erkekler gerek iş ortamında ve gerekse sosyal çevrelerinde popüler olmak için kendilerine özgü bir giyim tarzı belirleyerek kıyafetlerini söz konusu giyim tarzlarına göre seçmektedirler. Bu sayede erkekler bulundukları sosyal ortam veya iş ortamı içerisinde farklı olmayı amaçlamaktadırlar.
Erkekler özellikle karşı cinsi etkileyebilmek adına kaliteli ve şık erkek ayakkabı modellerini tercih etmektedirler. Bayanların bir erkekte dikkat ettikleri en önemli giyim eşyalarından birisi ayakkabılardır. Bir erkeğin tercih ettiğini ayakkabı modeli onun kişiliği hakkında kadınlara ipucu vermektedir.

Erkek Giyiminde Kalitenin Simgesi


                Benzer şekilde erkeklerin çorap ve kemer seçimlerinde de ayrıntılara dikkat etmeleri gerekmektedir. Örneğin bir erkeğin kullanacağı erkek kemer modeli mutlaka giyeceği ayakkabı ile uyumlu olmalıdır. Bu şekilde toplum içerisinde farklı ve çekici bir tarz sahibi olunabilmektedir.


                Çorap tercihleri de erkekler için son derece önemlidir. Özellikle klasik giyim tarzına sahip erkekler genellikle siyah, lacivert ve gri erkek çorap modellerini tercih etmektedirler. www.kigili.com adresinde erkeklerin giyim tarzlarına uygun şık ve zarif giyim aksesuarları yer almaktadır. Siteden yapacağınız alışverişlerde kredi kartına taksit imkanı sunulmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Güzel ayakkabılar var ben beğendim gerçekten tanıtım için sagolun hocam

    YanıtlaSil
  2. hiç tarzım olmamasına rağmen buradan kadife bir pantolon almıştım yıllar önce.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.