-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Eski Eşya MI? İkinci El Eşya Mı?

ads
ads
Eski kelimesi her türlü eşya ya da araç hakkında hoş olmayan duyguların açığa çıkmasına neden olabilir. Ancak bu duygular doğru sebeplerle açığa çıkmıyor olabilir. Ayrıca eşyaları eski olarak nitelendirmek de doğru olmayabilir. Elden çıkartmak istediğiniz eşyalarınız fazla kullanılmamış da olabilir. Artık ihtiyaç duymadığınız için elden çıkartmak istiyor olabilirsiniz. Her durumda elinizdeki eşyaları vermek, satmak için uygun bir yöntem tespit etmeniz gerekecektir. İkinci el eşya alan yerler bunun için gezebileceğiniz adresler olabilir. Ama bu dükkânları tek tek dolaşmak yerine çok daha kolay bir yöntemi kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Eski Eşya MI? İkinci El Eşya Mı?


Bunun için kullanabileceğiniz yöntemler arasında internetin sunduğu imkânlar da bulunuyor. İkinci el eşya alanlar arasında web sitesine sahip olan deneyimli ve güvenilir firmalar bulunuyor. Yapmanız gereken internet üzerinden ya da irtibat telefon numaraları ile onlara ulaşmak. Üstelik sadece eşyalarınızın fotoğrafını ileterek fiyat teklifi alabiliyorsunuz. Uygun bir teklif olduğunu düşünürseniz bir gün gibi bir süreyi aşmayacak şekilde eşyalar bulundukları yerden alınıyor. Nakliye ve taşıma ücreti gibi ekstralar ödemediğiniz gibi eşyaların ücretini de peşin ve nakit olarak alıyorsunuz.

Verilen bu hizmet sadece ‘ikinci el beyaz eşya alanlar’ tanımlamasındaki gibi tek tip bir ürün ile de sınırlanmıyor. Ev ya da ofis eşyalarının tamamı için (yırtık ya da deforme olmaları durumunda bile) teklif alabiliyorsunuz.

SEOUzmani.info web sayfası tarafından hazırlanmıştır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Çok güzel paylaşım sitenizi takipteyiz hocam.

    YanıtlaSil
  2. Esyanin amaci is gormektir. Temizse saglamsa eski yeni ayirt etmem.

    YanıtlaSil
  3. Elektronik ve beyaz eşya hariç ikinci el temiz eşyalar alınabilir bence.

    YanıtlaSil
  4. bence eskitme esya hoş duruyo ama kşisel tercih tabi mobilya zevk meselesi

    YanıtlaSil
  5. . İkinci el eşya alanlar arasında web sitesine sahip olan deneyimli ve güvenilir firmalar bulunuyor. bu işi meslek edinen çiddi firmalarda bunları daha iyi görmek lazım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.