-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kiralık Aşk 18. Bölüm

ads
ads

Kiralık Aşk Son Bölüm Tanıtımı:

Kiralık Aşk 18. Bölüm, Kiralık Aşk 18. Bölümde neler oldu. Kiralık aşk Star Tv, Kiralık Aşk 18. Bölüm inceleme

Star televizyonun sevilen dizilerinden olan Kiralık aşk son bölümü ile izleyiciyi ekrana kitledi. 3 Ekim 2015 Cuma akşamı star tv kanalında ekranlara geldi. Kiralık aşk dizisinin son bölümü olan 18. bölümü yayınlandı.

Defne ve Ömer'in birbirlerine olan aşkı dahada çoğalmaya başlıyor. Bu ikili eskisine göre daha tutkulu şekilde birbirlerine bağlanıyorlar. Fakat her şey yolunda giderken Ömer'in başı belaya bulaşıyor. Ortaya bir koleksiyon krizi çıkıyor ve bu kriz nedeniyle Defne, Ömer'i bir an olsun hiç yalnız bırakmıyor. Bu sıkıntıları beraber atlatmak için el ele verip her şeyin güzel olacağı günleri beklemektedirler. 

Ömer'in işlerinin düzgün gitmesi için hep yanında olan Defne bu arada kendini ilham perisi olarak algılıyor. 

Bunların yanı sıra dizinin bu bölümünde Deniz'in bir amacı vardı ve sonunda istediği emeline ulaşıyor. Yani kış koleksiyonu artık Denizdedir.  Aslında koleksiyonu veren kişinin sinan olduğunu diğerleri bilmiyor. Fakat bunun Sinan tarafından verildiğini öğrendiklerinde tepkileri acaba nasıl olacak.  Bu ikili sıkı dostluğu ile bu krizin üstesinden  kolayca gelecebilecek mi? yoksa zorluk mu çekecekler. 

Yayın Zamanı ve Günü: 23 Ekim Cuma Yayın Saati: 20.00


Kiralık Aşk 18. Bölüm İzle


Kiralık Aşk  son bölümü izlemek için aşağıdaki star tv'nin resmi sitesine ait olan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask


Kiralık Aşk 19. Bölüm Fragmanı izle



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. baya komik diziymiş bir oturuşta 10 bölüm izledim

    YanıtlaSil
  2. Bu sezon aşk dizileri arttı Fox, Star, Show TV rekabette bu konuda.

    YanıtlaSil
  3. dizinin bu kadar tutmasında ki en önemli etkenlerden bir tanesi bence aşk yaşayan çiftin birbirine çok yakışması izleyici kitlesinin çoğu bundan dolayı takipcisi dizinin

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.