-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Scania IRIZAR otobüsler

ads
ads
Scania firması tarafından üretilen, yüksek konfora sahip IRIZAR marka otobüsleri ile şehirlerarası otobüs yolculuklarınız için Ulusoy'un yeni tasarlanan online otobüs bileti sayfasına girerek, yolculuk yapacağınız şehri seçerek yolculuk bilgilerinizi oluşturabilir ve kısa zamanda otobüs bileti satın al butonuna tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

IRIZAR'ın kendi ürettiği koltuklarda bulunan, başınızı rahatça yaslayabileceğiniz pedlerle yastık talebiniz ortadan kalkıyor. Ayrıca diz mesafesi de oldukça konforlu ve yeterli. Her koltuğun yanında bir adet priz bulunması da gece yolculuğunuzda telefonunuzu şarj etme sorununu ortadan kaldırıyor.



Otobüste bulunan led ışıklar gözünüzü yormuyor. Kumanda paneli ve havalandırma gayet kullanışlı ve basit. Araç içinde hazır bulunan eğlence sistemi olarak da koltuğun arkasında bulunan Android işletim sistemli televizyonlar mevcut. Ekranın büyüklüğü oldukça uygun,kullanışlı ve pratik gözükmekte.

Otobüslerin ilgi çekici ve güvenlik açısından en önemli özelliklerden biri de şöförün yanında alkolmetre cihazının bulunması. Aracın çalışabilmesi için sürücünün alkol kontrolünden geçmesi zorunlu.
2+1 delüks koltuk sırasında 57 yolcu taşıma kapasiteli araçta, en arkada oturduğunuzda aracın en ön tarafını seçmek zorlaşıyor.

İstanbul Ankara, Ankara İstanbul, İstanbul İzmir, İzmir İstanbul, İstanbul Adana, Adana İstanbul, İstanbul Antalya, Antalya İstanbul, İstanbul Bursa, Bursa İstanbul, İstanbul Edirne, Edirne İstanbul, İstanbul Bodrum, Bodrum İstanbul, İstanbul Trabzon, Trabzon İstanbul v.b. pek çok rotalarda Ulusoy güvencesi ile yolculuk edebilirsiniz.
En uygun otobüs bileti satın almak için konfor açısından otobüs firmaları arasındaki seçenekleri tekrar değerlendirmenizi ve bu araçların konforunu bir kez de olsa Ulusoy'da tecrübe etmenizi isterim.

Kaynak:   http://www.ulusoy.com.tr/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. gÜZEL OTOBÜS, uLUSOY FİRMASINda olması gayet iyi, artık yeni otobüslerle gidip geleceğiz.

    YanıtlaSil
  2. saglam bir firma

    YanıtlaSil
  3. Şehirlerarası yolculuğu sevenlerin tercih sebebi olacaktır, özellikle alkol kontrolü çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil
  4. Harika otobusler yolculuklar bundan sonra yolculuklar cok rahat olacak

    YanıtlaSil
  5. daha önce hiç seyehat etme imkanım olmadı ulusoy ile bakalım önümüzdeki hafta için tura katılcam merak ediyorum hizmet anlayışlarını

    YanıtlaSil
  6. bahadır ateş6 Ekim 2015 09:23

    ne kadar konfor olsa da hizmet kalitesi artmıyor be kardeşim, muavinden bir şey istemeye gelmiyor sanki otobüsü alacaz...

    YanıtlaSil
  7. bu alanda en iyisi kralı olarak yollarda hem otobüs hem kamyon kraldır bu sektörde

    YanıtlaSil
  8. İlk seyahatimde deneyeceğim, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Avrupa yollarında kullanılan otobüsü Türkiye’de daha sık görmek güzel olurdu.

    YanıtlaSil
  10. Bu model Türkiye'de yaygın değil ben daha görmedim. Ulusoy iyi bir hizmet sunuyor.

    YanıtlaSil
  11. Buyuk tonajli arabalar en buyuk tutkum, kullanirim birgun insallah

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.