-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Soru Cepte KPSS Uygulaması

ads
ads
Soru Cepte KPSS Uygulaması
Artık günümüzde teknoloji çok hızlı şekilde gelişiyor. Eski zamanlara nazaran teknoloji bugün ki kadar gelişmiş değildi. Bundan dolayı teknoloji insanların çok faydalandığı zamanımızın en büyük aracıdır.  Her insan neredeyse birçok işini İnternet üzerinden yapmaktadır. Neredeyse her evde ve her bireyde İnternet bulunmaktadır. Bu sebeple ve en önemlisi  günümüzde mobil kullanımı çok yaygınlaştı. 

Mobil kullanımın yaygın olması nedeniyle, aradığımız birçok şeyi cep telefonlarımızdan, mobil cihazlarımızdan bulabilmekteyiz. Bunun içinde internetin faydalı yanlarından yararlandığımız gibi, derslerimizi, ödevlerimizi ve aklınıza gelen çok aktiviteyi bu şekilde yapmaktayız. Bu konumuzda sizlere kısaca fayda sağlayacak bir uygulamadan bahsedeceğiz.


Bildiğiniz gibi KPSS bireyler için çok önemlidir. Ve binlerce insan bu sınava hazırlık yaparak, zamanının büyük kısmını bu sınava çalışmakla geçirmektedirler. Bunun için çok pratik bir "kpss mobil uygulama" ile karşınızdayız. Oldukça kaliteli bir siteye sahip olan "sorucepte.com" web sitesi ile birçok uygulamaya tek tıkla ulaşabilmeniz mümkündür. 

Bunun yanı sıra içeriklerde yer alan en önemlisi olarak faydalanabileceğiniz kpss konu anlatımı ile ilgili kategorileri bulabilirsiniz. Çok geniş arşivli olan bu hizmet kpss hazırlığı yapanlar oldukça faydalı olacaktır.  Burada yapabilecekleriniz bir hayli fazladır ancak bazılarını sayacak olursak, mobil uygulaması ile pratik şekilde bilgilere ulaşma, kpss soru çözme, Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, tarih öğret, eğitim bilimleri, güncel bilgiler ve birçok alanda bilgiler edinebileceğiniz nadir hizmet veren sitelerdendir. 

Aynı zamanda kpss soruları ile deneme testleri yapabilir bilginizi ölçebilirsiniz. Daha önce kpss sınavlarında çıkmış olan sorular da yer almaktadır. Bu şekilde düzenli olarak kolay şekilde sınavınıza hazırlıklarınızı yapmanız açısından değerlendirmeniz gereken bir platformdur.

Bu sayede nerede olursanız olun mobil uygulama ile cepten aradığınız bilgilere ulaşabilecek ve zamanınızı çok iyi değerlendireceksiniz. Özenle hazırlanmış olan bu uygulamanın adı soru cepte uygulamasıdır. Yukarıda verdiğimiz bağlantıları ziyaret ederek uygulamaya ve genel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Direk uygulamanın adresi olarak Google Play Store üzerinden indirmeniz için aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterli olacaktır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kpss.soru.cepte

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Kpss hazirlanan kim varsa isine yarar. Zaten one de cekildi tarihi.

    YanıtlaSil
  2. "sorucepte.com" web sitesi ile birçok uygulamaya tek tıkla ulaşabilmeniz mümkündür. işte bu çok önemli artık herşey çepte halloluyor

    YanıtlaSil
  3. Kps denilinde işler karışıyor tam bir sitres yumağı oluyor insanlarımız.

    YanıtlaSil
  4. kps uygulamaları çok kişininişine yarayacak faydalı uygulamalar umarız birileri bundan yararlanır.

    YanıtlaSil
  5. KPSS sınavı yaklaşırken her an her yerde bilgileri tazelemek ve çalışabilmek adına iyi düşünülmüş bir uygulama. Deneme fırsatım olmadı iOS tabanlı platformlarda yoklar araştırdım fakat, fikir olarak mantıklı bir uygulama olmuş umarım içerik olarakda öğrencilere yetecektir...

    YanıtlaSil
  6. çok yerinde yapılmış bir uygulama olarak algıladım pek çok alanda yapılan bu teknoloji gelişmelerine yetişmekte zorlanıyoruz.

    YanıtlaSil
  7. İİBF bitirdim ve önümüzdeki yıl KPSS çalışacağım. Gerçekten bu güzel uygulama için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Bu kpss uygulamasını kulllandım ve geçrekten çok memnun kaldım telefonda kulanılacak en iyi uygulamalardan tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.