-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Twitter’a Anket Özelliği Geldi!

ads
ads
Yaklaşık 250 milyonu geçen kullanıcısı ile dünyanın Facebook'dan sonra en büyük sosyal ağı olan Twitter, özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Son zamanlarda çokça bahsedilen anket özelliği kısa bir zaman önce işleme konuldu. 

Twitter’a Anket Özelliği Geldi!


Twitter Polls - Twitter Anket olarak yeni özelliğini resmi olarak kullanıcılarına duyurdu. Geçen haftalarda bu özelliği sadece söylenti olarak haber olarak yayılmıştı. Ancak şimdi tamamen yeni özelliğini resmi olarak duyurduktan sonra bu haber kesinleşti. 

Bu özellikten her Twitter kullanıcısı faydalanabilecek. Oluşturduğunuz bir ankat 24 saat süresince aktif olarak kalacaktır. Bildiğiniz  gibi  twitter'ın özellikleri arasında yer alan sınırlılık 140 karakterdir. Buna dahil olarak anket özelliğinde ise sadece  iki seçenek kullanılacak. Yani sınırlı özellikleri ile hem iyi hem de kötü bir fark elde edebiliyor. 

Kullanıcıların anketlere cevap vermesi dahilinde bu bilgilere başka kişiler erişemeyecek, bilgiler gizli kalacaktır. Bu özelliği Andorid cihazlarda, İOS ve bilgisayarlarınızdan rahatlıkla kullanabileceksiniz. 

Bu iyi haberin yanı sıra, şimdilik bu özellik ülkemizde açılmadı. Fakat çok kısa bir zaman içinde kullanıma açılacağı varsayılmaktadır. 

Bu özelliğinin yanı sıra diğer bir kaç özelliğini de resmi olarak duyuruldu. Bunlardan birincisi 140 karakterlik limitin, alıntılarda dolmaması, ikincisi ise mesajlaşmada 140 karakter sınırının olmaması ve grup sohbetlerinde aynı şekilde sınırın olmaması kullanıcılar tarafından olumlu karşılandı. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Bu özelliğin gelmesi twittera yeni bir akış katıcak.

    YanıtlaSil
  2. özellikm mi bu şimdi? blog siteleri bile bunu yapıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Her zaman oldugu gibi ulkemiz de hersey gecikmeli olarak gerceklesiyor sasirmadim

    YanıtlaSil
  4. Twitter kendini geliştirmeye devam ediyor bakalım bu güncelleme yarışında öne geçecek mi

    YanıtlaSil
  5. Son zamanlar Twitter yenilik yapmaya devam ediyor. Acaba bu özellik seçim öncesi ülkemizde aktif olur mu?

    YanıtlaSil
  6. Ey allahım bu ne ya koskoca sosyal medya devinin yenilik diye tanıttığı şeye bak "anket" koymasalarda olurmuş yani

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.