-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Vücut Formlarına Uygun Sütyen Modelleri

ads
ads

            Kadınlar için önem teşkil eden sütyenler kadın beden formlarına uygun olarak pek çok farklı tip ve modelde üretilmektedir. Üretilen her model sütyen kadınların beden ölçülerine uygun olarak seçmeleri konusunda onları yönlendiren niteliklere sahip modellerdir.

             Sütyen kadınlar için önem verilmesi gereken bir iç çamaşırıdır, sütyenin kalitesi, formu ve beden ölçülerine uygun oluşu kişilerin kendilerini gün içinde rahat hissetme durumlarını etkiyen faktörlerin başında gelir.




 Bunun farkındalığında bir hizmet anlayışına sahip olan Monbagi de iç çamaşırına verilmesi gereken önemi dikkate alır şekilde çalışmakta ve en kaliteli ürünleri alıcıları ile online platformda buluşturmaktadır.

             Kişinin bedensel formlarına uygun olarak üretilen ve kişiden kişiye değişim gösteren sütyen modelleri seçimi ile kadınlar kendilerini daha güzel hissetmektedirler.

            Sütyen modelleri arasında destekli sütyen modeli yer almaktadır. Destekli sütyenler daha dik göğüslere sahip olmak isteyenler için üretilmektedir.

 Bunun yanı sıra toparlayıcı sütyen modelleri ise iri göğüslere sahip olan kadınlar için önerilmektedir. Toparlayıcı özelliğiyle daha düzgün duruşu destekleyen sütyen modelidir. Her bedene uygun formlara sahip en kaliteli iç çamaşırı için en doğru adres; http://www.monbagi.com/ ‘dur.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Uygun beden sütyen kullanımı çok önemli mutlaka bedeninize uygun sütyen kullanmaya özen gösterin.

    YanıtlaSil
  2. eşim için uygun :)

    YanıtlaSil
  3. Bayanlar icin faydali bir site

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir paylaşım olmuş, teşşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Bayanlar bi goz atsin faydali bir site

    YanıtlaSil
  6. Bu tarz sitelerin olması güzel oluyor çünkü bayanları şekilsiz sütyenler ile görmekten bıktık.o yüzden en iyisi vücüt ölçülerine göre bu siteden almak olacaktır

    YanıtlaSil
  7. Bayanlar icin guzel bir site

    YanıtlaSil
  8. Bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Guzel ve faydali bir site tesekkurler

    YanıtlaSil
  10. Kaliteli bir site kullanila bilir

    YanıtlaSil
  11. tanıutım için teşekkür ama ilgimi çeken bi konu değil tabiki bayanlar için hoş bir site olabilir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.