-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ahşap Sanatı Telefon Kılıfınızın Belirleyicisi Olsun

ads
ads

                Ahşap sanatı ile telefon kılıfı başlığını okumaya başladığınızda garipsemiş olabilirsiniz. Ancak Wooden Wo adındaki bir internet sitesi üzerinde ahşap malzemelerle telefon kılıfları yapılarak kişinin ahşap desenlerle işlenmiş olarak ister kendisini, ister sevdiğini.


Ahşap Sanatı Telefon Kılıfınızın Belirleyicisi Olsun


             isterse de önemli bir figürü baskı tekniğiyle bastırabilmektedir. Ahşap baskı sanatının ince işçiliği ile telefonlarınızda ölümsüz anlar oluşturabileceksiniz ve böylece hem telefonunuzun ahşap görüntüsüyle görenleri hem kendinize imrendirecek hem de Telefon kılıfı olarak hayran bırakacaksınız.
            Bunun yanı sıra yine önemli olarak güzel sanat harflerinin de ince işçilikle nakşedilerek ahşap malzemeye baskı tekniği ile uygulandığı kûfi yazılı harfler de yine şık görünüme renk katmak için oluşturulan sanatsal dekoratif çalışmalardandır.
             Bununla birlikte yine tabletler için, Tablo ev dekorasyon ürünleri için de birbirinden özgün örneklerle el emeği göz nuru çalışmalar hizmetinize sunularak ahşap işçiliğin en güzel örnekleri yansıtılmaktadır.
Bunun yanı sıra yine Telefon kabı olarak da birçok ahşap figüratif unsuru kazıma ve baskı teknikleriyle http://www.woodenwo.com/ telefonunuza uygulatabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. telefon üreticileri bu tarz gelişmelerle standarttı yükseltmesi lazım...

    YanıtlaSil
  2. Degisik bir sey olmus denemek lazim boyle guzel tasarimlari

    YanıtlaSil
  3. Cidden çok güzel tasarımlar var ahşap şekli üzerine çok güzel duruyorlar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.