-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Alperenler Türkmenlerle Buluştu.

ads
ads
Alperenler Türkmenlerle Buluştu.
İstanbul'daki Alperen Ocaklarından yaklaşık 70 kişi Suriye'de bulunan Türkmen kardeşlerimize yardım için önceki günlerde yola çıktı ve Türkmenlerin yanına ulaştı. 

Kürşat Mican öncülüğünde 70 kişi ile birlikte aralarında yardım malzemeleri için gerekli olan birçok TIR Türkmen kardeşlerimize ulaşmış durumda. Kürşat Mican Alperen Ocakları genel başkan yardımcısı ve İstanbul il başkanıdır.

Rusya, herhangi bir hakkı bulunmadığı halde Türkmenleri ağır bombardumana tutuyor ve bizler buna sessiz kalıyoruz. Hani nerede kaldı Müslümanlığımız? Yoksa sözde Müslümanlardan mıyız?

Suriye'ye Türkmenlere giden yardım konvoyunda gerekli olan malzemeler bulunmakta ve bu kadarı aslında yeterli değil. Öncelikli olarak bot ve mont gibi giyeceklerin gerekli olduğunu söylemek istiyoruz. 

Türkmen dağında yapımı başlanan Muhsin Yazıcıoğlu insanı yardım kampı yapılmıştır. Ve 1 sağlık ocağı 12 koğuş, yemekhane, depo ve merkez binası inşa edilmiştir. 

70 kişilik grubun içinde doktorlarda bulunmaktadır. Kürşat Mican'ın açıklamasına göre şimdilik 7 - 8 TIR içinde bulunan insanı yardımlar Türkmenlere ulaştırılmıştır.

Şu sözü unutmamamız gerekmektedir:

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" Bizler dilsiz şeytan olmayacağız. Hak için Allah (c.c.) için ne gerekiyorsa onu yapacağız inşaAllah. Ve tüm Müslümanların bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz. Bu zamanda birlik olmayacaksak ne zaman olacağız. 

Sayın başkanımız Kürşat Mican abimize bu konuda gösterdiği ilgi, alaka ve insanların yardım etmesine vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. Yardım elini uzatan, yardım eden ve yardım edecek olanlardan Allah (Celle Celalühu) Razı olsun hepimizden. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. akp turkistan'a sessiz kalınca afişlerle dikkat çekmeye çalışıyorlardı:)

    YanıtlaSil
  2. Türkmenler yüreğimizde kanayan bir yaradır , ırakta ezilen horlanan sahip çıkılamayan Türk kardeşlerimize Allah.(C:C)yardımcıları olsun.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.