-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ayakkabıda Bir Tasarım Harikası

ads
ads

                Biz kadınlar, vazgeçilmezimiz olan ayakkabılarımızda model çeşitliliğinin yanı sıra kaliteli ve rahatlığına da bakarız. Şıklık ve zarafetin başlıca unsuru olan ayakkabılar ile bir bütün olarak hareket ederiz.

            Mağaza vitrinlerinde görüp aşık olduğumuz bir ayakkabının numarasını bulamadığımızda günlerce aklımıza takıldığı olur. Pek çok avantaj ve tasarımlarla karşımıza çıkan ayakkabılara sahip olmak için internet sitelerinden online olarak da alışveriş yapabiliriz.


Ayakkabıda Bir Tasarım Harikası


                Kadınlara özel ayakkabı tasarımlarının bulunduğu sitelerin başında gelen 37 numara ile oturduğunuz yerden istediğiniz ayakkabılar ayağınıza kadar gelir. Rahatlığın ve çoğunlukla günün kurtarıcıları olan babet modelleri her tarza göre farklı renk ve tasarımlar ile şıklığı da beraberinde getirir.
                Gelin olmaya hazırlanan bayanların sıradan olmaktan kurtulup, aklından geçen tasarımı yansıtabileceği “37 numara” size ait özel zevkleri ve tasarımları ortaya çıkarır. Hayalinizi kurduğunuz gelin ayakkabısı, yetenekli ve usta tasarımcıların ellerinden hazırlanarak sizlere teslim edilir.
Ayak numaraları büyük olan kadınların ayakkabı bulmaları da oldukça uğraştırıcıdır. Çoğu zaman beğendikleri ayakkabıları büyük numara olmadığı için alamazlar. Kadınlara her konuda destek sağlayacak olan farklı ayakkabı tasarımları ile ayağınıza en uygun modeli seçebilirsiniz. Artık sizde 37numara.com adresini tıklayarak tarzınızı konuşturabilirsiniz.

4






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. 37 numara en idealidir ve bayan ayakkabısını en güzel gösteren numaradır

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.